maanantai 4. toukokuuta 2009

Arvoitus

Mitä miettii pikkukoira, katsellessaan vastarantaa? Kesäpäiviä, uintiretkiä? Lensikö jossain lintuparvi? Kuuluiko jotain kummallista? Mitä seuraavaksi tehdään? Milloin SYÖDÄÄN...?

Belgin aivoitukset ovat minusta AINA arvoituksia. Ei voi tietää mitä siellä pienessä pääkopassa liikkuu... Vai liikkuuko mitään? ;)

Viikon Koirakuvassa siis aiheena salaisuus/arvoitus

4 kommenttia:

 1. Toi oli muuten aika pahasti sanottu :o . "Ei voi tietää mitä siellä pienessä pääkopassa liikkuu... Vai liikkuuko mitään?"
  Tietysti meiän koirien pääkopassa liikkuu, vaikka minkälaisia juttuja ja itseasiassa meiän päässä rattaat raksuttaa jatkuvasti ;)
  Toi on muuten munkin mielestä suurin koirien arvoituksista ikinä, että milloin SYÖDÄÄN :D

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tuli paha mieli tuosta törkeästä huomautuksesta. ;-P Jattunen taitaa suunnitellaa hurjaa belgimäistä hyppyä veden yli?

  VastaaPoista
 3. No no! Jattusen aivot vain lomailee toisinaan - ei se paha juttu ole ollenkaan :D

  VastaaPoista
 4. "...Vai liikkuuko mitään?", kuinkas sattukin, että juuri tänään mietin, että minkäköhän kokoinen herne Tuiskun pääkopassa pyörii. Tosin ihan hyvällä mielellä, koska päädyin siihen, että sen täytyy olla aika iso tai monta pientä, kun se on viikossa oppinut niin monta asiaa. Mutta yleisestikin koirien aivoitukset taitavat jäädä meille yksinkertaisille ihmisille ikuisesti mysteeriksi.

  VastaaPoista