sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Tokoilua ja extreme-lenkkeilyä

Käytiin tänään Pamun ja Hirmujen kanssa ottamassa pikaiset tokottelut Yliopistolla. Tokoiltu ollaan muutenkin enempi tässä kevään edetessä ja meillä on ollu hauskaa...! Tokossa kaikista parasta on hassuttelu! :)

Tosin liikkeiden viilaamiseenkiin voisi taas kiinnittää huomiota. Mitään kovin nättejä suorituksia ei tänään nähty, joten hienosäätöä on siis luvassa suurpiirteisen hassuttelun sekaan.

Eniten minua on Jaden tokoilussa ilahduttanut se, että seuraamiseen on tullut ihan uutta potkua ja kontakti on parantunut huimasti!

Kuvailtiin tämänpäiväisiä tokotuksia ja alla pari seuraamiskuvaa. Olin säätänyt melko ihmeelliset asetukset kameraani, mutta photarilla sain kuvista jotakin esille :) Tässä siis seuraamista Ellun ja Jaden tyyliin. Kiitokset kuvaajalle!

Tokoilujen jälkeen tarkoitus oli käydä tekemässä pikkulenkki metsässä, mutta kun kyseessä on belgit (+yksi pippurinen göötti), kaksi hurahtanutta belgistiä ja petollisen lämmin kevätsää, lenkkeily muuttuikin melkoiseksi extreme-urheiluksi ;)

Muutamassa päivässä lähimetsämme oli muuttunut lainehtivaksi suoksi, jossa tarvoimme reippaina välillä polvia myöten mutavellissä. Jokapuolella edessä oli syviä ojia, yllättävän upottavaa keväthankea, lahoja koivunrunkoja, joihin ei paljon kärsinyt nojailla ellei halunnut puusta päähän... :P Juuri tällaisesta lenkkeilystä jokainen belgiharrastaja vain innostuu ja vaatii lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Tennarit litisivät vettä jo alkumetreillä, loppulenkistä alkoi meno olla jo muutenkin niin märkää, ettei pieni kosteus kengissä enää tuntunut missään :D

Jade ja Pop nauttivat! Viime päivinä olenkin jo melkein harmitellut, ettei Jii ole vielä päässyt uimaan, mutta nyt voisi katsoa senkin hoituneen - talviturkista on nyt luovuttu kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti!


Kiitos toko- ja lenkkeilykamuille! Otetaan pian uudestaan :D

9 kommenttia:

 1. Mahtava kolmanneksi viimeisen kuvan kaksipäinen ja kuusijalkainen belgialainen. Hauska.

  VastaaPoista
 2. Jade ja Poppanen ovat siamilaiset kaksoset :P

  Tuossa kuvasarjassa oli useampikin hassu yhteenkietoutumis-kuva, mutta värit olivat kaikissa kuvassa niin pieleen säädetyt, että vain muutamasta sai photoshopin avulla järkevän näköisiä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia treeniseurasta ja unohtumattomasti lenkistä! ;-P Ehkä kuitenkin teemme seuraavan unohtumattoman lenkin samaan maastoon vasta ensi talvena? ;-) Hyvältä teidän seuraaminen näytti. Nyt vaan lisää häiriöharkkaa, niin homma on mukavalla mallilla. :D Tokoilemisiin ja lenkkuroimisiin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinne kesällä uskaltaa - minä ainakin uskallan, kunhan maa kuivuu :) Ja meneehän tuolla niitä parempiakin polkuja, joita pitkin voi tallailla jo ennen ensi talvea :D

  VastaaPoista
 5. Upean näköistä, kahdesta belgikaveruksesta :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia! Mikähän kamera mahtaa olla käytössä? :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :)
  Hienoa seuraamiskuvia, ja vähän Jade seuraa hyvin! Jos mä lähetän Kiian sulle sinne pohjoseen, niin koulutatko senkin seuraamaan noin hyvin? ;)

  VastaaPoista
 8. Hehee :P Jadella on ollut ongelmana (tai MEILLÄ on ollut) tuo kontaktin pysyminen - ja nyt se on alkanut selvästi toimimaan paremmin.

  Tähän parempaan seuraamiseen nyt pitäisi vielä lisätä rankalla kädellä häiriöitä, että joskus kokeessakin se malttaisi pitää kontaktin :)

  Syksyllä mennään BH-kokeeseen kokeilemaan sitten kuinka pieni belgi malttaa :D

  VastaaPoista
 9. Reija: kamera on Nikon D40 :)

  Kiva, kun vierailit blogissa!

  VastaaPoista