sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Ota kiinni, jos saat!

Täytyy sanoa, ettei yksikään näistä kuvista onnistunut kurssia varten, mutta pakko laittaa parhaimmat esille - ainakin minua nauratti belgityttöjen ilmeet ja akrobatia kuvia läpi selaillessani :P

Emme lähteneetkään merenjäälle, jossa olisi ollut enemmän tilaa kuvata ja olisi voinut pannaustakin kokeilla (olosuhteiden syytä siis, ettei kuvat onnistuneet), vaan teimme lenkin lähimetsässä.

Kuvaaminen oli vähintäänkin haasteellista ja nekin harvat kuvat, jotka jotenkuten onnistuivat tarkennukseltaan, epäonnistuivat täysin rajaukseltaan, eikä rajausta voinut juuri muutella jälkikäteenkään. Asetukset olivat kuitenkin kohdillaan minusta ja liike pysähtyi koiren jaloista sinkoilevia pikkiriikkisiä lupihippusia myöten. Tarkennus oli hankalaa jo kuvatessa, sen säätöä täytyy katsoa ennen seuraavaa yritystä uusiksi. Jos yrittäisi vaikka tarkentaa manuaalisesti...?

Ensi kerralla kuvaan kyllä vain yhtä koiraa kerralla, mahdollisuudet onnistua saattaisivat olla paremmat. Nyt monessa kuvassa mallina näyttäisi olevan jonkinlainen belgimonsteri, jolla on jalkoja ja korvia vaikka muille jakaa...! ;)

Osa kuvista on melko tummia - ne on kuvattu vastavaloon ja näyttävät hiukan paremmilta, kun klikkaa kuvan isommaksi.

3 kommenttia:

 1. Käypäs tsiikaan uus runo Hupia osiosta! :) Huisin hauska! Elukkatarha

  VastaaPoista
 2. Onhan tässä monta hirmu hyvää kuvaa mustista! Äläpä nyt oo turhan vaatimaton. ;-) Mustien koirien kuvaaminen _on_ kinkkistä, mutta koko ajan opitaan lisää/hakataan päätä seinään. ;oD Kiitoksia tämän päiväisestä (lekuri- ja Photariavusta)! Poppis kiittää riehuntakaveriaan meren jäällä rundailusta - MUKSAA JA HAKSAA OLI! 8)

  VastaaPoista
 3. Siis nämä on osa ihan kivoja blogi-materiaaliksi, mutta ne oikeaoppiset liikekuvat ála Sari jäivät uupumaan :P

  Eilisten kuvien läpikäyminen vielä kesken, mutta katsotaan onko siellä jokin kiva ja oikeilla säädöillä otettu kuva :)

  VastaaPoista