torstai 9. huhtikuuta 2009

Hui hirvistys (ja mukavaa pääsiäistä...! ;)

Meilläpäin on tehty useita havaintoja metsiä terrorisoivista tummanpuhuvista hirviöistä, jotka herättävät kauhua pikkupitäjässämme ja tunkeutuvat jopa uniin asti kummittelemaan hurjan hirveillä olemuksillaan. Nämä koirat ovat tietenkin niitä kuuluisia Baskervillen koiria, jotka ovat ilmeisesti levinneet tännekin päin maailmaa sieltä sumuisilta kukkuloilta Englannista.

Baskervillen koirat ovat nopeita, ilkeitä, verenhimoisia, groteskeja - ja, mikä pahinta, niillä on kummallinen huuumorintaju. Tunnistat Baskervillen koiran jo kaukaa sen torahampaista, joita se mielellään väläyttelee, sysimustasta, varjomaisesta ulkomuodosta ja kuolavanasta, joka valuu sen suupielestä vesiputoksen tavoin se katsellessaan sinua - saalistaan!

Seuraava kuvamateriaali voi järkyttää perheen pienempiä - ja isompiakin, joten skrollaa tästä alaspäin OMALLA VASTUULLASI!!!!

Näin dramaattisissa tunnelmissa haluamme toivottaa kaikille Oikein Mukavaa Pääsiäistä! :)

8 kommenttia:

 1. Hurjia mustia petoja!=)
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Nuo suklaamunat tänne ja heti! t. Pamu - kolkytä ja risat - ja Nea - 7 v. ja risat. 8) Tunnistimme kuvista (myös Nea tunnisti) hurjat baskervilleläiset, jotka aiheuttivat maanantai-iltana yleistä kaaosta Martinniemen sataman alueella. Seuraavaa kaaos- baskervillelenkkiä odotellessa toivotamme teille oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia jälleen. Vaikka mikäs ihme tuo, kun on kuvaukselliset koirat ja kauniit maisemat ;)

  Rimukasta pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Hitsit kun on ihanassa maisemassa koirat kirmailleet! Tosi seesteisen näköinen paikka :)

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Aaws, kuvissa taas huomattavissa hullua belgimäistä menoa. :)

  Hauskaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 6. En oo tiennykkään, että Jade kumppaneineen on peräisin Englannin nummilta ja kuuluu noihin pahamaineisiin Baskervillen koiriin :o

  Toi kuvaus noista baskervillen koirista ei mun mielestä kuitenkaan voi pitää paikkaansa...ainakaan Jaden osalta, kun en usko, että Jade olis ilkeä tai verenhimoinen, eikä toi kuolajuttukaan torahampaineen oikein menny läpi :o

  Vaikka pakko on kyllä myöntää, että aika hurjalta toi meno näyttää ja heikkohermosempi vois pelästyä ja luulla, että ovat jopa oikeita Baskervileja pahat mielessään ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi hienoja kuvia! Tunnelma välittyy kyllä todella hyvin! Vähän erilaisessa säässä kyllä näytetään menevän siellä, kuin mitä täällä meillä mennään tällä hetkellä... ;)

  Hyvää pääsiäistä teille! :)

  VastaaPoista
 8. Voin hyvin kuvitella, että mustassa yössä mustat koirat ovat tooosi hurjia...

  VastaaPoista