maanantai 20. huhtikuuta 2009

Jade 3v :)

21.4 vietetään Taiga Doo's B-pentujen synttäreitä :) Onnea Robi ja Vili, ja tietysti onnea omalle rakkaalle vauhtitassulleni!!!

Aikuistumisesta ei muuten ole vielä tietoakaan. Jade, 3v, on ainakin viime aikoina kunnostautunut pienillä kujeilla mm. syömällä purkillisen tassuvahaa ja paketin rieskaa ;)

Välillä on seesteisiä hetkiä, jolloin olen oikein ihaillut miten järkevä ja rauhallinen Jadesta on tullut iän myötä, mutta ne hetket ovat todellakin ohikiitäviä harhaisuuden ja itsepetoksen sävyttämiä sekunteja :P Jii, the vauhtitassu, on edelleen höpsö, hassu höseltäjä ja sitä iän tuomaa viisautta saadaan varmasti odotella vielä pitkään...!

Jokatapauksessa: ONNEA JADE!!!

15 kommenttia:

 1. Onnittelut multakin 3-vuotiaalle kauniille neitokaiselle!
  Aika hauskoja kujeita Jadella ja tota tassuvahan syöntiä hiukan ihmettelin, mutta toi rieskan syöminen on ihan normaalia ;)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Jade-vauhtitassulle ja paljon herkkuja merkkipäivänä :)

  VastaaPoista
 3. Synttärionnitteluloikkia Jattusen kunniaksi! :D "Jade, 3v, on ainakin viime aikoina kunnostautunut pienillä kujeilla mm. syömällä purkillisen tassuvahaa ja paketin rieskaa ;)" No höh, Jadehan on vaan juhlinut synttäreitään etukäteen. ;-P Tassuvaha- ja rieskakaakkua tillaukseen! 8)

  VastaaPoista
 4. Voi tosiaan olla, että Jii on aloittanut bailaamisen hyvissä ajoin :P Mikäs sen parempaa kuin juustorieska tassuvahalla...?!

  Saa nähdä onko tänään kovasti bailattu, kun äippä on ollut koulussa ;)

  Jade kiittää kaikkia onnitteluista!

  VastaaPoista
 5. Heip,

  Joo Penne kotiutui viikko sitten :) Ja tosiaan, sorruin mustaanmaailmaan! Pennusta tulee lisätietoa, kunhan saadaan sivut sumplittua loppuun (joskus)... :)

  VastaaPoista
 6. Lämpimät onnentoivotukset kauniille mustalle Jadelle!

  Toivottavat: Ulla-Maija ja mustat hovawartit Juno & Dinjo

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet synttärionnittelut 3v. Jadelle! Mutta, mutta.. Belgi ja järki näyttäis harvemmin kuuluvan samaan pakettiin:P

  T: Demi 4v, joka aamulla teki koordinaateissa virhearvioinnin ja loiskahti vesikuppiin..

  VastaaPoista
 8. Voi sentään, mutta sovitaan, että aina voi onnittella?! Hurjasti onnea kasvalle neidille, 3v mittarissa! Hännänheilutukia ja rapsutuksia!

  VastaaPoista
 9. Iiiiiisot synttärionnittelut Jadelle ! ((;

  VastaaPoista
 10. Synttärirapsut sankarille! SItä ollaan jo ihan isoja ny!

  VastaaPoista
 11. Jade kiittää kaikkia onnitteluista :D

  VastaaPoista
 12. Paljon myöhässä,mutta paljon,paljon onnea Jade!!=)

  VastaaPoista