maanantai 13. huhtikuuta 2009

Keväisiä tuulia :)

Pääsiäispyhät mennä hurahtivat ohi keväisissä tunnelmissa. Vaikka lunta on vielä paljon, niin kyllä kevään merkit on jo nähtävissä :) Ja Jaden ja Dinan mielestä myös koettavissa, niin paljon iloa sai irti rapakoista ja ruohomättäistä, jotka lumen alta paikoin paistattelivat päivää.

Varmoja keväänmerkkejä sekin, että Jade aloitti karvojen tiputtelun - ihan aikataulussa ;) Kohta meillä hukutaan villaan!

Toinen belgi kuvissa on Tilli, joka vieraili laumansa kanssa mökillä sunnuntaina ja piti Jaden vauhdissa koko päivän...!

Kuvia lisää Picasan galleriassa, jota päivittelen parhaillaan.

7 kommenttia:

 1. Oi, miten mukavan keväisen näköistä on jo pohjoisessakin. Ihania nuo kuvat missä paistatellaan päivää sulalla kalliolla. Näyttää mukavan lämpimältä.

  VastaaPoista
 2. Hienoja, keväisiä kuvia :)! Pääsiäisenä oli kyllä mahtava sää kuvata, mutta me jälleen missattiin ne. Kuvauskohteet tosin saattavat kohta olla jossain muualla ...

  VastaaPoista
 3. Mitä ihmettä Dina touhuaa? Pyydystää rapakosta kiviä?! Jälleen yksi ulottuvuus lisää Dinan jo muutenkin värikkääseen koirapersoonaan. ;-P Hyviä kuvia rundailevista belgeistä - ja kotikatsomo lyö ilmeisesti vetoa voittajasta samalla kun paistattelee päivää seinustalla? ;oD

  VastaaPoista
 4. Joo, Dina kalastelee kiviä :) Se puhaltelee kuplia veteen etsiessään "aarteitaan".

  Pitäisi varmaan opettaa Dina kalastamaan helmiä...? :P

  Mulle tuli myös heti mieleen formulat tai vastaava kisa tuosta kotikatsomo-kuvasta ;)

  VastaaPoista
 5. Ihmekös tuo... beegithän ovat formuloita! 8)

  VastaaPoista
 6. Ai teillä on LUNTA! Meillä saa etsiä vähän aikaa ennen kuin sitä löytää jostain nurkasta. Mutta mutaa piisaa :D

  Juu, tollerineiti pääsi vähän jalkojaan kastelemaan, kun jäät on sulanut ojista sen verran (:

  Mahtavia kuvia taas kerran ^^
  akinnah

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia kevätpäiviltä! Ja sitä on jo melkein talviturkki heitetty Dinaltakin, ainakin nenän päästä. Johan tässä haikaillaan uintiläträilyistä,kun nyt on täältä etelästä jo lumet kaikonneet.

  VastaaPoista