sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Talvi tuli takaisin!


Kevättä on tullut hehkutettua viime päivinä, mutta tällä hetkellä ikkunasta avautuu varsin talvinen näky lumituiskuineen...! Aurinko pilkahteli viikonloppuna, mutta kylmä viima ei totisesti hyväillyt kasvoja keväisen lempeästi, kuten alla tuli runoiltua ;)

Viikonlopun vietin Yli-Iissä kahden koiran "kuskina" ja sain siis harjoitella kahden koiran kanssa lenkkeilyä. Tosin suurimman osan ajasta Jade juoksi vapaana, mutta välillä molemmat tytöt olivat remmin päässä ja hyvinhän se alkoi sujumaan... Ehkä mulla on toivoa! Pari kertaa remmit sotkeutuivat ympärilleni kuin jossain (huonossa) komediassa ja molemmat koirat kiskoivat eri suuntiin, mutta yllättävän pian kulkeminen alkoi sujua ihan mallikkaasti. Hyvä me! :)

Jade hoiti maalla vahtikoiran pestinsä ja minä kaiken muun talon lämmittämisestä alkaen. Miten mukavaa onkin se kaikenlainen arkinen askartelu maalla: nettiäkään ei ehtinyt tulla ikävä! Ehkä en olekaan niin koukussa surffailuun kuin luulin! Tosin, heti kotiuduttaemme minä kiirehdin heti laittamaan netin päälle ;) Myönnetään!

Viikonloppuna olivat melkein kaikki Taiga Doo's D-pennut näyttelyissä ja mustissa ERI:n sai vain yksi: Taiga Doo's Darinja ollen ROP ja saaden ekan SERTinsä :) Mukava seurata Jaden "pikkusiskojen" näyttelyitä, nyt kun Jaden kanssa on meneillään pitempi tauko misseilystä. Jaden kanssa olisi tarkoitus suunnata Kokkolaan heinäkuussa seuraavaksi, mutta kyytijutut ovat tietysti vielä auki... Eiköhän joku kyyti paikan päälle kuitenkin järjesty.

Penturintamalla edelleen vain odottelua... Niinhän se on, että hyvää kannattaa odottaa ;)

3 kommenttia:

 1. Pentukuumetta nostatan : ) kurkkaapas kennel Vikholmenin tulevaa pentuetta http://www.vikholmen.com/groenendael2.htm
  , hitsi et on komia toi uros!

  VastaaPoista
 2. Voi olipa upeannäköinen uros!!! :)

  Mulla ei ole kuitenkaan edes varaa haaveilla tuontipennusta tässä vaiheessa, mutta ihaillahan aina saa ;)

  Pentukuumetta pukkaa enemmän vaan päälle!

  VastaaPoista
 3. Ihanan oranssi taivas! Ja sininenkin näyttää upean violetilta. Soitellaanpa hu illan tokoiluista yms.! N. klo 18-18.30 ehtisimme teille.

  VastaaPoista