keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kieputtelua

Mun mielestä sana "kieputtelu" kuvaa hyvin agilityn ohjauskuvioita ja koska ne viralliset termit tuppaa mulla aina unohtumaan, niin blogissa tulette näkemään kyseisen sanan aina agilityaiheisissa postauksissa :-D

Tänään siis kieputeltiin taas koiraa esteille vähän joka suunnasta. Oltiin ainoa koirakko paikalla, joten saatiin taas yksityisopetusta ja tuli kunnon treeni omistajallekin, kun puoli tuntia sprinttaili menemään. Harjoiteltiin vaikeita hyppykulmia (onnistui, jee!), rengasta --> siitä pituuseste, mistä putkeen ja sen jälkeen kepeille. Sitten otettiin A-esteen kontaktit (hienot) ja keinua.

Kerrotaan vaikka niistä hiukan ongelmallisemmista jutuista. RENGAS. Nerpusta loogisinta on hypätä rengas sieltä väliraudoista, minkä kyllä ymmärrän hyvin. Sehän ON helpoin tapa suorittaa este. Rengasta pitäis nyt treenata paljon itsekseenkin, että Nera tajuaa sen idean. Katsotaan saisinko jossain välissä taas aikaiseksi lähteä hallille omin päin treenailemaan - aikaa on ja matkakaan ei ole pitkä.

Keinu oli oikeastaan positiivinen yllätys. Nera yritti taas lähteä ominpäin suorittamaan sitä, mutta ei onneksi ehtinyt. Sillä ei ole varsinaista keinukammoa, koska se on aina valmis keinulle - nyt keinua mentiin pari kertaa niin, että kouluttaja-Sanni laski hitaasti keinua alas ja minä pidin kevyesti pannasta kiinni. Nerppua hieman ahdisti alkuun se, että pidin pannasta kiinni (painostavaa?), mutta se oli silti ihan innokkaana menossa keinulle ja hyvin suorittikin esteen :-)

Kepeistä sen verran, että Nera menee ne hienosti, kun ohjaan Neran oikealla puolella. Sitä toista puolta tarttee treenata...

Ensi viikolla onkin jatkokurssin viimeinen kerta ja sitten jäädään odottelemaan miltä syksyn agisuunnitelmat näyttää :-) Ja voin vielä itseäni kehaista sen verran, että alan pikkuhiljaa edistyä ohjaamisessakin...! Agility on kivaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti