perjantai 31. elokuuta 2012

Jaden kesä

Laitetaas välillä Jade-päivitystä :-) Kesä on mennyt kohtauksitta, tosin nyt meillä on riesana aika ärhäkkä valeraskaus. Ärhäkkä, koska Jade on oikea pahantuulinen akka valeraskauden aikana ja Nerppu saa osakseen kyräilyä ja ylimääräistä urputusta. Nera tajuaa kuitenkin pysytellä hyvän välimatkan päästä äkäisestä wanna-be-mammasta ;-) joten ilman kärhämöintiä tästä selvitään, niinkuin aina ennenkin.

Jade rakastaa kesää siinä missä talveakin. Kesässä parasta Jaden mielestä on varmasti ruoho (nam) ja uiminen. Olen monesti blogissakin kuvaillut tuota Jaden tapaa juosta polskimaan veteen aina, kun se vain on mahdollista ja se muistuttaa joka kerta kevätlaitumille päässyttä varsaa. Siinä hyvä todiste siitä, miten koira osaa elää hetkessä ja ottaa ilon irti elämästä.
Kaikissa kuvissa häärää Jade-mamma, ikää 6v ja risat. Pelkästään näiden kuvien katselusta tulee hyvälle mielelle. Ja onneksi uimakausi jatkuu vielä, ainakin Jadella, jota kylmenneet vedet eivät haittaa pätkääkään.Syksyn väriä...

4 kommenttia:

 1. Jattunen <3 Ihanaa, ettei kohtauksia oo ollu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade on kyllä yks tättähäärä hömötintti <3 Rakas sellainen, tottakai!

   Poista
 2. Hömötintti? :DDD Jattunen on Pamsen svengaava Jatsitytsy - nyt ja aina. <3

  PS. Huomasikko, että koitan omia Jattusta sulta? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jassernautti on kyllä sen verran pussailtava tappaus, että ei ihme, jos sen yrität omia :D Tosin tällä hetkellä valeraskaushuurujen takia se on aivan aavistuksen pihalla normaalista maailmanmenosta ;)

   Poista