torstai 16. elokuuta 2012

Häähumua

Viime viikonloppu vierähti vauhdikkaissa tunnelmissa: pikkusiskoni häät olivat lauantaina ja kaason/siskon roolissa minulla oli melkolailla järjestelemistä niin ennen häitä kuin päivä häiden jälkeenkin. Mukavat häät kuitenkin saatiin aikaiseksi ja morsian oli kaunis sekä sulhanen komea. Harjoittelin häissä ihmisten kuvaamista ja onhan siinäkin vielä paljon opeteltavaa - valot ja varjot, vaihtelevan sään mukaan asetusten ja putkien vaihtelua. Muutaman ihan kivankin kuvan sain (=mihin itse olen tyytyväinen) ja 1500 kuvaa tuli alkuviikosta käsiteltyä ja läpikatsottua. Niistä reilut 150 kuvaa kelpuutin näytille galleriaan.

Valokuvaamiseen liittyy seuraavakin uutinen: pääsin mukaan kansalaisopiston valokuvauskurssille, joka alkaa nyt syksyllä. Tästä olen haaveillut jo pitkään, että pääsee kunnolla perehtymään valokuvaamiseen jonkun asiantuntijan avustuksella :)

Nyt toivutaan hääurakasta ja palataan arkeen. Koiratkin pitänee koirablogissa mainita, joten tässä kirjoituksen koiraosuus: tytöt olivat häiden ajan hoidossa Saaralla, mutta olivat mukana menossa hääpaikan järjestelyissä häitä ennen ja niiden jälkeen. Kuvat koirista on Wanhalta Tylliltä, missä häitä vietettiin. Paikalla oli useampi täysin vieras ihminen ja Jade ja Nera ovat kyllä siitä(kin) mukavia pölkkäreitä, että ne voi jättää vieraiden ihmisten kanssa ja koirat tykkäävät ja osaavat käyttäytyä :) Ruokaa ne tietysti olivat kerjäämässä, kun sunnuntai-aamulla vielä grillailtiin - sekin on meidän pölkkäreihin sisäänrakennettu ominaisuus :D


Täältä löytyy lisää tietoa Tyllistä, joka on kuulunut äitini puoleisen suvun omistukseen useita sukupolvia taaksepäin.

Ja tässä vielä hääpari: ONNITTELUT!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti