maanantai 26. heinäkuuta 2010

Erinomaista

Lauantaina käytiin pyörähtämässä Kemissä näyttelyssä, mukana Nera, Tilli ja Tara. Tällä kertaa Nerppu sai ERI:n, mutta ei sitten sijoittunut PN-kehässä. Sen sijaan Tara oli PN3 ja Tilli PN2 ja sai ensimmäisen SERTinsä...! :) Jee, hyvä Sussu ja Tilli!

Neran arvostelu oli ihan mukava, mutta Nerppu taisi olla tuomarin makuun liian kevytrakenteinen. Nyt me jäämmekin parin viikon näyttelytauolle ja käydään sitten Tervakoskella näyttäytymässä elokuun lopussa :) Tarkoitus on huomenna karstata Nerppuli köyhän miehen furminaattorilla, eli pohjavillaharalla, läpikotaisin. Jospa se ehtisi jonkinlaista turkkia kasvatella tässä ennen näyttelyä.

Kesän näyttelyt sujuivat kyllä yli odotusten, ottaen huomioon millaisessa karvassa Nera tällä hetkellä on. Viisi näyttelyä, viisi ERI:ä, kaksi SERTiä, vara-SERT, 2xROP. Katsotaan mitä näyttelyitä syksylle keksisi :) Messari ainakin houkuttelisi kovasti!

Tässä vielä Nerpun arvostelu Kemistä:

"Erittäin elegantti narttu, jolla erittäin hyvä pää. Vahva runko ja hyvät linjat.
Liikkuu hyvin. Erittäin hyvä väri ja turkinlaatu"

JUN ERI1 Tilli oli minulla hoidossa näyttelyn jälkeen ja pakkohan Tillistäkin oli pokaalikuvat napata :) Ylläolevissa kuvissa siis Taiga Doo's Desiree, pikkusiskoni 2-vuotias belgityttö. Alla olevat kuvat otti pikkuveljeni, joka lainasi kameraani iltakävelylle. Näin kaunis auringonlasku on pakko jakaa muidenkin kanssa!~ We were at Kemi Dog Show and this time Nera got 1st Exc. There were 7 groenendaels and the judge liked the bigger bitches. Our next show is in August 28th, so now we'll concentrate on other things for a change ;) 
My sister's belgian was BB2 and got CAC. There's a few pictures of Tilli with her trophy above.

I'm a bit surprised how well Nera's done in shows this summer, with zero coat. She's been to five shows, been granted Exc. five times, has been BOB twice, and gotten two CACs and a res-CAC. Not bad at all...! ;) ~

2 kommenttia:

  1. Onnea Neran ERInomaisesta näyttelytuloksesta. Hyvän arvostelun on saanut :)
    Kyllä Suomen luonto ja kesä ovat kauniita, nyt pitää nauttia kun on siihen mahdollisuus (pian on jälleen edesssä pitkä ja pimeä talvi).

    VastaaPoista