sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Ei hullumpaa ;)

Itse näyttelytouhustahan voi olla mitä mieltä tahansa (otsikkoon viitaten), mutta Neran näyttelyt jatkuivat viikonloppuna Oulun KV-näyttelyissä aika mukavin tuloksin. Karvan puute ei tuomareita pahemmin näkynyt haittaavan ja Nera oli lauantaina (tuomari Gunnar Jensen Norjasta) PN2 ja sai vara-SERTin, tänään sitten saatiin täyspotti eli Nerppu oli ROP ja sai toisen SERTinsä (tuomari Jose Vidal Portugalista). Kiitokset meidän handlerille jälleen kerran :) :) :)

Lauantain tuomari katsoi mielestäni liikkeitä tarkasti ja PN1:ksi ylsikin mukavasti liikkunut käyttöluokan narttu. Myös Nera sai kehuja liikkeistään, molemmilta tuomareilta. Tänään tuomari oli kuulemma todella ihastunut Neraan ja erityisesti sen päähän ja pieniin korviin. Mukavat arvostelut saimme kummaltakin ja ne naputtelen tuonne alemmas muidenkin luettavaksi. CACIB ja vara-CACIB olisivat olleet tarjolla, jos oltaisiin oltu jo nuortenluokassa... No ehkä nekin ehtii vielä saada joskus myöhemmin ;)

Minäkin käväisin kehässä pyörähtämässä, narun päässä tuttu nuortenluokan uros Bohemian Rhapsody av Vikholmen eli Duudson. Handlerista huolimatta Duudson oli lopulta VSP :)

Viikonloppuna edelleen "nautittiin" melkoisista helteistä, ja eilen käytiinkin koko porukka uimassa soramontuilla näyttelyurakan jälkeen. Jadekin pääsi mukaan polskimaan ja olihan se ihanaa vilvoitella hikisen reissun jälkeen ihanan viileässä vedessä. Tänään otettiin kylmät suihkut kotiin päästyämme ja Nera paineli sängyn alle nukkumaan. Rankkaa tämä misseily...!

Seuraava näyttely onkin sitten Kemissä, missä taas tuttu porukka koolla ja katsotaan mistä romanialainen tuomari tykkää :) Onnea kaikille erkkariin suuntaaville, me jätetään se tänä vuonna väliin ja tullaan ensi vuonna Seinäjoelle meininkiä (ja koiria) katselemaan.

Tässä vielä Neran arvostelut:

"Erinomaista tyyppiä oleva juniorinarttu. Ihastuttava pää ja ilme. Oikea purenta.Kauniit silmät. Hieman lyhyt kaula. Vahva selkälinja. Hyvin kulmautunut takaa. Hieman eteenpäin työntyneet lavat. Liikkuu erittäin hyvin kaikista suunnista katsottuna. Hyvä turkki ja väri."


JUN ERI1 PN2 vara-SERT


"Hyväntyyppinen. Rodunomainen pää. Hyvä ilme.
Feminiininen. Oikeanlainen etuosa ja rinta. 
Erinomainen ylälinja. Erittäin hyvät kulmaukset.
Hyvä häntä. Hyvät mittasuhteet. Hyvä liikkumaan.
Erinomainen luonne."

JUN ERI1 PN1 ROP SERT
5 kommenttia:

 1. Vautsi !! Upea ja kaunis Nera! :))

  VastaaPoista
 2. Oooho, eipä voi sanoa että teidän viikonloppu olisi kauhean huonosti mennyt! ;) SUPERONNITTELUT PN2 ja ROP-sijoista, vaude!!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Iina & Henni :) Aika mukavasti tosiaan meni! Vielä pari näyttelyä tälle kesälle ja sitten syksyllä keskitytään enemmän tuohon tottikseen ja agiliitelyyn.

  VastaaPoista
 4. Nera on kyllä poseraa hyvin palkintoiden keran :-)
  Lähdettekö taas elokuusta koirapuistoilemaan tms?

  VastaaPoista
 5. Poseeraaminen on tietty tärkeä taito :D

  Joo, voidaan lähteä puistoilemaan :)

  VastaaPoista