torstai 13. joulukuuta 2012

13. luukku

Tilasin omista kuvistani "ilmaisen" kalenterin yhdestä nettilafkasta ja paketti saapui tänään perille.Olin iloisesti yllättynyt tuotteen laadusta, kalenterista tuli hieno...!

Skannattuna kesäkuun kuva


Valokuva kalenterista taas ei onnistunut, koska salaman kanssa salama heijastui kuvasta ja ilman salamaa kuvaan tuli kumma punertava sävy. Mutta ainakin tuosta näkee kalenterin mallin. Hyvin mahtuu kirjoittelemaan treenit milloin millekin päivälle :-)

Hintaa ilmaiselle kalenterille tuli 14e, mutta oli se ihan sen arvoinen.


4 kommenttia:

 1. Mistä tilasit ton kalenterin? :) Mun on pitänyt myös tilata aina uudelle vuodelle kalenteri omista kuvista, mutta aina se on vain jotenkin jäänyt. Tuo sun kalenteri näyttää tosi hienolta ja just sellaiselta että on tilaa kirjoittaa omia merkintöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vistaprintiltä sain tajouksen ilmaisesta kalenterista ja ajattelin sitten kokeilla mitä saavat aikaiseksi - olin kyllä yllättynyt, kun kalenteri tuli noin viikon sisällä tilauksesta ja oli vielä hyvänlaatuinenkin :)

   Poista
  2. No näyttää kyllä aika hyvältä, ja vielä jos ilmaiseksi sai niin silloin varsinkin! :D

   Poista
  3. Joo, siis kalenterihan oli "ilmainen", mutta postituskulut sitten melko korkeat, eli 14e tuli maksamaan lopulta.

   Oli pakko silkasta mielenkiinnosta katsoa mitä ilmainen kalenteri maksaa :D Onneksi tosiaan laatu oli hyvä ja toimitus nopea.

   Poista