maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mihin mun pentu on kadonnut...?

Huhtikuun tytöistä tänään synttäreitään viettää Nerppu :) Neralle tulee jo kolme vuotta täyteen: mihin mun pentu on kadonnut...?! Kai se on jo aikuinen, ainakin iän puolesta.

Taitava tokotyttö
Aina ei pysy kaikki jalat maassa ;)
Nerpun synttärit osuu vappuaattoon, joten ainakin grilliherkuista on luvassa pientä maistiaista :) Synttärilahjaksi saatiin paikka BH-kokeeseen, johon on vielä tovi aikaa treenatakin.


Synttärionnittelut meidän pennulle! Pentu-tittelistä emme hevillä luovu - aikaisintaan joskus sitten, jos saadaan taas ihan oikea pentu taloon :) Siihen asti Nerppu saa toimittaa junnukoiran virkaa.

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa "aikuisten" kerhoon, Nera! Koirat on aina joko pentuja tai pieniä, oli ne sitten kuinka vanhoja tai jättiläisiä tahansa. :) Rapsuja molemmille mustaturkeille.

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta, että Nerppukin täytti jo 3 vee. :o Muistan vielä niin hyvin pikkuisen mustan pörröturkin, joka seikkaili yo:n nurtsialueella ja juoksi innoissaan Hipan perässä. :) Se on ihanaa, että Nerppu on ollut täysin terve ja saanut elää vauhdikasta belgielämää kaikki nämä vuodet. Terve koira ei oo nykyään mikään itsestäänselvyys. Kaikkea hyvää jatkossa niin Nerppu-murulle kuin sullekin Eppuli! <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä aika menee nopeasti...! :D Nerppu on kuitenkin porukan vauveli, toistaiseksi ainakin ;)

  Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista