keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hyvä minä!

Kerrankin tein juuri sellaiset treenit, mitä olin suunnitellutkin. Nopeat, vauhdikkaat tokoilut ilman turhaa seisoskelua ja odottelua koiralle, ja vire pysyi koko treenin ajan korkealla.

Aloitin hihnassa seuraamisella, minkä Nerppu teki tosi hyvin ja siitä heti perään vapaana seuraaminen, mikä sekin sujui ihan mallikkaasti. Sen jälkeen liikkeestä maahanmeno, missä meni hitaasti maahan, mutta kuitenkin heti käskystä alkoi valua maata kohti (kokeillaan saada siihen sitä vauhtia vähän lisää jatkossa). Luoksetulo x 2, vauhdikkaat ja hyvät. Liikkeestä seisominen oli erinomainen, mutta vahvistan seuraavissa treeneissä vielä erikseen seis-käskyä, mitä ALO-hypyssäkin tarvitaan.

Loppuun hyppyä, missä lähti hyppäämään innokkaasti, mutta tuli vähän vinoon esteen taakse, joten sitä seisahtumista pitää ottaa erikseen ja palkkaamista suoraan esteen yli. Otin hypyn viisi kertaa (siinä tuli ehkä liikaa toistoa), ja yhdessä tarvitsi lisäkäskyn, kun vieraampi koirakko tuli lähelle seisomaan (hyvää häiriötä).

Seuraavat tokot sitten lauantaina, missä otetaan tuota hienosäätöä vähän enemmän, mutta yritän silti pitää vireen hyvänä ja fiiliksen katossa :)

Paikka.
Tänne!
Kumpi voitti...?
Vielä riittää lunta... Aita sentään jo vähän näkyy.


Viime vuonna tähän aikaan oltiin jo jälkimetsässä - nyt maastokauden korkkaus menee varmasti toukokuun loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti