tiistai 13. maaliskuuta 2012

Treenitauko jatkuu

Neralla kennelyskä meni tosiaan parissa päivässä ohi, eikä se missään vaiheessa vaikuttanut yskimistä lukuunottamatta muuten vaisulta tai kipeältä. Ehdin jo elätellä toivoa, että ensi viikolla päästäisiin treenailemaan hallille, mutta eilen meillä alkoi Jade yskimään, joten treenitauko pitenee tartuntariskin vuoksi.

Jadella yskä kuulostaa olevan pahempi, mutta se onkin nyt täyslevossa ja käy ulkona vain pakolliset asiat hoitamassa. Jade ei kovasta yskästä ja liman irtoamisesta huolimatta kuitenkaan vaikuta onneksi erityisen kipeältä sekään. Se on ihan pirteä ja leikkikin maistuisi, mutta saa nyt tyytyä vain oleskeluun ja rapsutuksiin. Toivotaan, että Jadenkin yskä menisi parissa päivässä ohi.

Meillä oli tälle viikolle jo mukavia suunnitelmia, mutta ne siirtyivät nyt myöhempään kevääseen. Hiukan se tietysti harmitti, mutta ehdottomasti tärkeintä on, että Jade saa toipua kunnolla ja rauhassa.


Onhan tässä taas koko kevät aikaa mukavillekin suunnitelmille :)

5 kommenttia:

 1. Voi höh, toi kennelyskä on kyllä niin kurja juttu ja sitä tuntuu olevan ihan hirveesti liikkeellä nyt! :( Pikaista paranemista kuitenkin Jadelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi ikävä tauti ja vielä ikävämpi kuunnella toisen köhimistä, kun sille ei oikein mitään voi tehdä. Mutta jospa tää olisi parissa päivässä ohi ja toipuminen voisi alkaa :)

   Poista
 2. :( Jatsitytsylle nyt paljon tlc:tä ja sopiva annos piristäviä sukkia per päivä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkavarastot on pullollaan Jattusta varten ja TLC:tä piisaa :)

   Poista
 3. Koita malttaa olla yhistämättä niitä. ;D Jattuselle rapsutuksia meiltä. <3

  VastaaPoista