lauantai 18. helmikuuta 2012

What a day for a daydream...

Eilen illalla meidät houkuteltiin extempore-tokoiluihin mukaan - no ei siinä ehkä hirveästi tarvinnut kädestä vääntää, että suostuin ;)

Nerppu saikin olla ensimmäinen treenattava. Suunnitelmissa oli mm. noutoa, ruutua, hyppyä ja luoksetulon stoppeja, ja tuosta jälkimmäisestä aloitettiin Pamu-koutsin opastuksella. Nyt harjoitellaan vain sitä nopeaa seisahtumista sotkematta siihen luoksetuloa ollenkaan (tai hyvin harvoin sotketaan ne ;). Nerppu teki tosi näpsäköitä stoppeja, joten tällä tekniikalla jatketaan.


En tiedä johtuuko pari viikkoa sitten loppuneista juoksuista vai mistä, mutta Nera on ollut hieman vaisu pari päivää. Kotona se on lähinnä vain nukkunut, eikä ole lenkilläkään innostunut spurttailemaan. Eilisissä treeneissä Nera oli melko kuutamolla lupaavan alun jälkeen :D Erinomaisesti se suoriutui kaukoista ja piilopaikallaolosta, mutta noudot olivat tahmeita ja ruutu oli kuin toiselta planeetalta Nerpun mielestä. Pitää nyt treenata hiukan aktiivisemmin ruutua ja vaihdella sitä tyyliä. Ruutu löytyi helposti normimatkan päästä, mutta kun otettiin kauempaa (mikä sekään ei tavallisesti ole ollut ylivoimaisen vaikeaa), niin Neralle tuli selkeä oikosulku. Se mm. jäi seisomaan ennen ruutua ja kerran se juoksi pussiinkin, mikä on tietenkin ihan loogista, kun käskynä on "ruutu" :P


Hypyssä nyt otetaan paljon hypyn takaa luoksetuloa ja istumista erikseen. Jospa näillä keinoin saadaan sitä etäisyyttä koiraan ja esteeseen, niin että takaisinhyppääminen ei vaadi suurta akrobatiaa.

Loppuun otin piilopaikallaolon (lähdin hallista) reilut kolme minuuttia ja Nera oli ihan skarppina. Kävin palkkaamassa pari kertaa ja paikallaolon jälkeen Nera sai syödä loppupalkan. Eli jotain hyvääkin meidän koomatokoiluissa oli ;) Kaukotkin tosiaan onnistuivat hyvin.


Tällainen on nyt sitten hankittava - täytettävä motskari. Nera kuitenkin toimii parhaiten ruokapalkalla - ja nälissään, joten tällä voisi helposti palkata esim. hypyssä ja luoksetulon stopeissa.

2 kommenttia:

  1. Tai sitten hommaat rytmimunan Nerpun palkkaamiseen. :P Kiitos taas kerran - tsiljoonannen kenties? - harkkaseurasta ja liikkuroinnista. Ilman sua olisin liikkuriton. <3 :DDD Tsemppiä muuttohässäkkään! t. nimimerkki TAHTOO TUPAREIHIN!!!!!

    VastaaPoista
  2. Juu, jottain kivaa pittää keksiä tuparien merkeissä :) Ja aina oon käytettävissä liikkurointiin, kun sää oot meidän uuttera kuski ja koutsi samassa pakkauksessa :D

    VastaaPoista