tiistai 11. toukokuuta 2010

Kuinka monta päivää kesään...?

Tällä viikolla saamme sääennusteiden mukaan vähän esimakua tulevasta kesästä lämpimien kelien myötä. Loppuviikolle on luvattu jo parinkymmenen asteen lukemia ja sehän tietää sitä, että blogisihteeri heittää talviturkin Iijokeen :) Jade on uinut jäiden seassa jo pari viikkoa sitten, ihan itse se sinne hakeutuu polskimaan, vaikka kovasti on tuonutkin keppejä tarjolle. Nera on tyytynyt kahlailemaan, mutta varmasti lähtee kepin perässä uimaan sekin viikonloppuna :)

Nyt, kun nettiyhteys taas pelaa, olisi korkea aika laittaa kuvagalleria ajantasalle. Paljon uusia kuvia on tullut otettua ja yhdet agilitykilpailutkin kuvattua :) Pitääkin hakeutua useammin agilitykisoja seuraamaan - niiden kuvaamisessa oppii paljon säädöistä ja etenkin ajoittamisesta ;)

Koulua on vielä jäljellä muutama viikko ennen kesälomaa. Vielä on muutama paikka, mihin ehkä pääsisi kesätöihinkin, mutta näyttäisi siltä, että on ainakin paljon aikaa treenailla koirien kanssa. Jälki- ja esineruututreenit aloittelemme kunnolla jo tällä viikolla. Tokoa ja tottista ollaan otettu vaihtelevalla innolla - belgeillä kyllä intoa riittää, ohjaaja kaipaisi välillä motivointia...! Nerppu on edistynyt hienosti tottiksessa, eli ihan hyvällä alulla ollaan :)

6 kommenttia:

 1. Olipa hyviä agikuvia kas:n kisoista! Ei sattuis olemaan kuvia medikolmosista? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :)

  Medikolmosista on muutama kuva ja mun mielestä Jasukin tallentui kuviin... Ihan varma en ole, mutta laitan jokatapauksessa loppuviikosta kaikki onnistuneet otokset tuonne galleriaan, josta saa kopioida, jos oma koira kuvissa näkyy :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten hyviä agikuvia! Aika hyvä ajatus muuten käydä kuvaamassa agikisoja, pitänee itsekin bongata jotkut ja mennä. Siinä todella saisi keskittyä kuvaamiseen, että tulisi muutakin kuin suttua. :)

  VastaaPoista
 4. Ei sais valittaa, mutta tuntuupa turhan lämpöiseltä tällainen helle näin yhtäkkiä toukokuussa. ;) Se on tietysti huippua, että koissut pääsee polskimaan. Muksaa möksäilyä teille! :D PS. Mailasin sulle. Vastaavastaavastaa. :oP

  VastaaPoista
 5. Maukkaan vauhdikkaita kuvia olet ottanut - jälleen : ) Tulevana viikonloppuna olisi agikisat OKK:lla Haukkiksella, jossa voisi harjoitella tuota liikekuvausta! MUTTA taitaa mökkielämä vetää enemmän puoleensa, jos sää jatkuu yhtä helteisenä, kuin mitä ollaan tässä viime päivät saatu kokea.

  VastaaPoista