perjantai 30. huhtikuuta 2010

Synttärityttöjä

Tällä hetkellä olen lähinnä koulun netin varassa, kun kotona ei väliaikaisesti nettiä ole - siitä siis johtuu harvat päivitykset blogissakin. Mutta nyt pakollinen pikapäivitys :)

Huhtikuun 21.pv juhlittiin Jadea, joka täytti 4-vuotta. Aikuinen nainen siis ;) Ikä ei näy oikeastaan missään muualla kuin harmaantuvassa kuonossa - ja valkoista karvaahaan nassussa on ollut jo parivuotiaasta asti, joten siitä nyt ei voi mitään päätellä :P

Tänään on sitten toisen synttärisankarin vuoro, Nera on nyt kokonaisen vuoden vanha...! Hurjan nopeastihan tuo aika menee.

Muuten synttärityttöjen elämään on kuulunut leikkimistä kamujen kanssa, hieman tokoilua ja Neran kanssa pistäydyttiin tottiskurssillakin, jossa Nera sai kehuja mukavasta luonteestaan ja emäntä vähän oppeja mm. palkkaamiseen. Toukokuussa jatketaan tottistreenejä keskenään ja kaveriporukassa :)

Kiitos alla olevista tokokuvista Jennalle...!

3 kommenttia:

 1. Onnittelut molemmille mustille tytöille - niin se aika vain vierii, mutta eihän se ikä näissä ihanissa karvakavereissa ainakaan näy, meno on yhtä villiä kuin nuorenakin : )
  Hienoja kuvia olet jälleen saanut koirista ikuistettua!

  VastaaPoista
 2. Kevätterkut kamuille! :o)

  Otetaanpa nyt jollakin kerralla tokoja videollekin. Vaihdoin kameraan uudet patterit ja videotoiminta tuntuu nyt pelittävän *kop kop*.

  C U! :)

  VastaaPoista