tiistai 25. toukokuuta 2010

Opintomatka Haukkikselle

Viikonloppuna kävimme Bamsen kanssa katsomassa Haukkukeitaalla OKK:n agiliitelyjä ja tokoiluja, tarkoituksena vähän ulkoiluttaa kameraa ja opetella taas säätöjä. Jotain on jo opittukin ja paljon on vielä opeteltavaa... ;) Agilityn ja tokon lisäksi saimme harjoitella myös muotokuvausta, koiran muotokuvausta tietenkin.

Alla kuvasatoa ja lisää löytyy galleriasta.

Kuvissa poseeraavat Kiila-bortsu, Peppi & Opri-noutajat, sekä belgipoika Duudson. Alla vähän vauhdikkaampaa menoa Kiilan sekä muiden agikiitureiden ja tokotaitureiden tahtiin.

Agikuvia ei tullut räpsittyä lähellekään yhtä paljon kuin Pateniemessa pari viikkoa aikaisemmin, ja onnistuneita otoksia oli sitäkin vähemmän. Haukkiksen kenttä oli paljon varjoisampi kuin Honkapirtillä ja nimenomaan valotuksessahan se olisi pitänyt huomioida. Valovoimaisempi putkikin tietty auttaisi, mutta siitä haaveillessa pitää vain perehtyä paremmin nykyisen ominaisuuksiin ;)

Opettelu jatkukoon ja eiköhän muutamat koiratapahtumat tule tälle kesälle kuvattua. Seuraavaksi kuvailen varmaan belgikehiä kesäkuun puolella - jos omalta jännitykseltäni siihen kykenen :D

Kesäiseen kukkaposeeraukseen on hyvä päättää tämänkertainen postaus, malleina kuvassa tuttu Hirmu-duo, Poppis-belgi ja Hippa-göötti :)

2 kommenttia:

  1. Onpa taas mahtavia kuvia! Ensimmäinen pujottelukuva on ehkä paras, miten hienosti koiran häntäkin on osunut kiertymään kepin ympärille - vauhtia ja riemua kuvan täydeltä.

    VastaaPoista