perjantai 1. tammikuuta 2010

Uutta ja vanhaa

Blogissa voi olla hiljaista lähiaikoina, kun tietokone temppuilee taas. Tässä kuitenkin vähän kuulumisiamme ja muutama kuva vuoden 2009 lopusta ja 2010 alusta.

Viime vuoden kohokohta oli ehdottomasti Neran saapuminen perheeseen :) Pikkubelgi on osottautunut todella kivaksi, reippaaksi otukseksi, jonka kanssa on hauska puuhailla kaikkea. Nerppu ja Jade viihtyvät hyvin yhdessä ja kaksikon leikkejä on vaikea seurata nauramatta. Vauhtia ei tytöiltä puutu, korvien välissä voisi olla enemmänkin toimintaa ;)

Joulu ja Uusi Vuosi vietettiin maaseudulla. Lomailu on tarkoittanut tytöille paljon vapaana juoksentelua ja leikkimistä lumessa. Jade on alkanut kasvatella turkkiaan pikkuhiljaa takaisin ja se viihtyisi ulkona vaikka kuinka kauan. Onneksi on pihaa, jonne voi koirat päästää milloin vain ja mahtavat lenkkeilymaastot ovat heti aidan toisella puolella. Maalla on ihanaa! Jopa säät ovat olleet juuri sellaiset, mitä on odotettukin: lunta ja pakkasta. Iijoen jäällekin ollaan jo uskaltauduttu kävelemään.

Uusi vuosi alkaa meillä treenailujen ja koiranäyttelyn merkeissä. Neran ensimmäinen näyttely on 10.pv ja ensi viikolla alkavat myös treenit KAS:silla. Maanantaisin käydään liitelemässä Putkihullujen kanssa. Tokoilut sijoittuvat viikonlopulle ja niihin treeneihin yritetään päästä aina, kun vain muilta menoilta ehditään. Nera on mölliryhmässä ja Jade AVO-ryhmässä. Tavoitteena on saada molemmille kunnon häiriötreeniä alle. Katsotaan mitä muuta kevään ja kesän aikana keksimme.

Loppuun vielä Nerpun "kasvukuvat" ;) 8kk on nyt plakkarissa ja kokoa on suurinpiirtein saman verran kuin Jadella. Melko pikkuiseksi on pikkulikka jäämässä, mutta sillähän nyt ei ole paljonkaan väliä, kun muuten on niin mainio tapaus.

Kaikille blogia lukeville toivotamme Onnea ja Menestystä Vuodelle 2010!

7 kommenttia:

 1. Tsemeä pentunäyttelyyn, muistahan sitte ilmotella kui kävi !

  T.Karo koirineen

  VastaaPoista
 2. Onnea näyttelyyn ja hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan huomiselle! Toivottavasti on kaikinpuolin kiva reissu koko poppoolla. :)

  PS. Hippa ei oo aloittanut vielä juoksuaan, joten taijetaan päästä mekin maanantaina putkihulluilemaan! Tuuttehan tekin?

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ensimmäisiin näytelmiin : )

  VastaaPoista
 5. Turhaan ei oltu peukut ja varpaat pystyssä...! :D Paljon onnea ROP-pentu Nerppu ja Nerpun "personal trainerit" Ellu, Jatsi-tytsy ja Saara!

  VastaaPoista
 6. Järkkyä, kun et pysty nyt päivittämään blogianne. Käyn täällä tänään turhan reissun jo varmaan viidettä kertaa. ;-)

  t. Ne Oikeasti Addiktoituneet Bloggaajat ÖY ÄB

  VastaaPoista