sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Nera 9kk

Niin se aika menee nopeasti - Nerppukin on nyt sitten virallisesti junnuikäinen :) Tänään tuli 9kk täyteen. Nera on samoissa mitoissa Jaden kanssa, mutta on rakenteeltaan sirompi - säkää on nyt 56cm, painoa n. 16kg. Mukavannäköinen sirpakka pikkulikka siitä on tullut... Ja voihan Neps vielä tuosta jonkun sentin kasvaa... Ehkä ;)

Aurinko ei ole juurikaan näyttäytynyt viime päivinä ja kuvailu on jäänyt vähemmälle, mutta muuten pakkaskeleistä on nautittu ja niistä on otettu kaikki irti :)

Viimeisessä kuvassa belgitytöt työssään: Varokaa vaan, täältä pesee :D

4 kommenttia:

 1. Synttäri onnittelut Neralle. Niin ovat kyllä Jaden kanssa samannäköisiä noissa kuvissa, että en minä pysty erottamaan kumpi on kumpi :)

  Mennen viikon pakkaset ja se inhottava tuuli siihen päälle, ovat kyllä verottaneet minun ja koirien ulkoiluja. Pieniä piipahduksia ulkona ja ripeästi jälleen sisätiloihin. Oih, tulisi se kevät ja lämmin auringon paiste nopsasti!

  VastaaPoista
 2. On muuten ihan äärimmäisen pelottavan näköisiä vahtikoiria vikassa kuvassa. Hui kauhistus!

  Hieman myöhäiset synttärionnitteluhaukahdukset Neralle Tuiskuselta ja minulta.

  VastaaPoista
 3. Eihän ne kovin pelottavilta näytä, kun emäntä sihtaa kameralla aidan toiselta puolelta :) Mutta kyllä näistä ääntä lähtee, jos joku ventovieras tontille eksyy. Jade on opettanut Nerpun hyväksi vahtikoiraksi ;)

  Nerppu kiittää onnitteluista :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo vahtikoirat-kuva.=)
  Nopsasti on aika mennyt, Nerakin jo kohta vuoden. Musta se oli vasta äsken ihan pikkuinen.

  VastaaPoista