tiistai 12. tammikuuta 2010

Terveisiä Stadista...!

Viime viikonloppuna meillä olikin säpinää vähän joka suunnalla. Neran kanssa käytiin Helsingissä asti näyttelyreissulla ja Jade vietti jännittävää citykoiran elämää pikkuveljeni luona.

Helsinkiin lähdimme Saaran ja Jabu-tervun kanssa. Yövyimme Neran ja Jabun kasvattajan luona Vantaalla ja sieltä suuntasimme sunnuntai-aamulla kohti Helsinkiä ja Kaapelitehdasta. Pakkasta ei päästy karkuun etelässäkään ja kauniit talviset, aurinkoiset maisemat vilistivät ohi matkaa tehdessämme.

Kaapelitehtaan pentunäyttelyyn oli ilmoitettu 5 grotskupenneä ja 16 (!) tervupentua. Meidän kehät olivat heti aamusta. Nera oli näyttelypaikalla reipas ja iloinen. Se kävi katselemassa innokkaasti vieraita ihmisiä ja koiria ja sai kerjättyä monelta vieraalta namipaloja kehän laidalla odotellessamme. Näyttelypaikan lattia oli todella liukas, eikä kehissäkään ollut mattoja. Moni pentu luisteli lattialla, eikä juoksusta joidenkin kohdalla tullut oikein mitään. Neraa ei lattia pelottanut, eikä se edes huomannut lattian liukkautta, vaan esiintyi erinomaisesti kehässä ja ravasi kauniisti. Kiitos vielä vakkari-handlerillemme...! :)

Grontuissa neljä muuta olivat uroksia, jotka kaikki esiintyivät hienosti. ROP-kehässä Neraa vastassa oli Karesaran Toimintasankari ja näistä kahdesta tuomari Marianne Holm valitsi rotunsa parhaaksi meidän Nerppulin :) Ryhmäkehiin ei jääty, kun edessä oli vielä pitkä ajomatka kotiin.

Tässä vielä Neran arvostelu, jonka lisään kotisivuille sitten, kun kotarit taas käyttöön saadaan.

Viehättävä ja hyvin feminiininen narttu. Kaunis pää, hyvä ilme, leikkaava purenta. Ryhdikäs kaula. Hyvä runko, oikea raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Liikkuu vaivatta, mutta ravi saisi olla hieman pitkäaskelisempaa.

PN1, KP, ROP-pentu

Hyvä Neps! :)

Myös Jabu oli näyttelypaikalla oikein reipas. Se esiintyi todella mallikkaasti ja oli lopulta 5-7kk ikäisissä urospennuissa kolmas KP:n kera. Kennel Black Master's oli ROP-kasvattaja ja Jabu esiintyi myös kasvattajaluokassa.

Sillävälin kotipuolessa Jade eleli kunnon kaupunkilaiskoirana ja lenkkeili veljeni kanssa keskustassa asti. Jattunen oli ollut kuin kotonaan pikkuveljelläni ja päässyt Tillinkin kanssa leikkimään, joten tuskin se oli ehtinyt meitä kovasti kaivata ;) Kiitos Jaden hyvästä hoidosta Jannelle!

Eilen päästiinkin jo takaisin arkeen ja treenailemaan. Vuoden ensimmäiset agitreenit sujuivat mukavasti ja intoa riitti niin ohjaajalla kuin koirallakin. Otimme hyppyjä, putkea ja pujottelua. Putkihullujen kanssa treenaillaan taas ensi maanantaina, jos vain pakkaset pysyvät maltillisina. Silloin treenaillaan kontaktiesteitä :) Kiitos Pamu-koutsille treeniohjelmasta - keväällä me ollaan hurjassa agivireessä...! Ainaskin putkeen pieni belgikoira sujahtaa ihan hirmuisella vauhdilla!!! :D

9 kommenttia:

 1. Onnittelut tätäkin kautta hienosti menneestä näyttelystä : ) !

  VastaaPoista
 2. Onnea Nerppulaiselle vielä tähän oikeaan postaukseenkin!

  Juuh, loppukeväästä ootte ihan hurjassa agi-iskussa ja/tai Putkihulluja! XD Todella mukavaa oli eilen. Jatketaanpa viikon päästä...!

  VastaaPoista
 3. onnea hyvin menneestä kisasta, taitaa olla hyvä näppis kun noin hienosti olet kirjoittanut.T.M

  VastaaPoista
 4. hyvä juttu. terv. aapolantien poppoo

  VastaaPoista
 5. Nerppuli kiittää! Terkkuja vaan Aapolantielle: ens viikolla nähärään...! :D

  M: näppis pelaa erinomaisesti! :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea näyttelyuran avauksesta!
  Eipä voisi hienommin alkaa!

  Rapsuja koissuillesi!
  T. Ulla-Maija ja mustat hovawartit sekä Mere

  VastaaPoista
 7. No niin! Hieno aloitus näytelmärintamalla :) Jatkoa odotellessa ;)

  Oletko Tuusniemeen tulossa?

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos :)

  Ei olla tulossa Tuusniemeen, sinne on kuitenkin sen verran matkaa täältä. Uusia näytelmiä on suunnitelmissa toki, katsotaan nyt minne päästään :D

  VastaaPoista