keskiviikko 26. elokuuta 2009

Tervetuloa syksy...!

Lämpimiäkin päiviä on riittänyt vielä, mutta syksy tuntuu varsinkin aamu- ja ilta lenkeillä kirpeänä, kuulaana ilmana ja alkaa jo näkyäkin punertuvissa ja kellastuvissa lehdissä, tuikkivana tähtitaivaana.

Tämä lauma ottaa syksyn vastaan hyvillä mielin - kun ei ole niin hirveä helle, jaksavat mustaturkit paremmin nauttia metsässä tallailusta. Blogisihteeri sytyttää muutaman kynttilän illalla ja kaivaa villasukat kaapin kätköistä.

Viikonloppuna on kyllä tarkoitus kokeilla miten kylmää elokuinen jokivesi on. Ehkä emme kuitenkaan haluaisi päästää kesästä irti ihan vielä...! ;)

5 kommenttia:

 1. Ehit ensin - mullakin on ehkäjoskuskuinkunnestaisittenei syyspostaus suunnitteilla. ;-) Syksyssä ihaninta ovat juuri värit, ja väriä näistä kauniista kuvista löytyy! Mekin olemme huomanneet syksyn tulleen. Siiliystävämme ovat häipyneet ruokintalautasten äärestä ja lähteneet talviunille. :(

  Nerppis on hauskan näköinen pörröturkkeineen. Osaksi taitaa olla Nerpulla jo aikuistyyppistä turkkiakin...? Ja osaksi vauvelinpehmoisia haituvia.

  Harmi kun teillä jäi toksut väliin. :/ Meillä meinas käydä auto ahtaaksi, kun sulloin sinne Hipan, Poppasen ja kolme laatikkoa Kassin tokokoetavaroita. Poppis-parka matkusti Kassin hyppyeste kainalossa. =:D

  Muksaa möksää teille ja reipasta tokokoe- ja agiliitokiitotyöpäivää meille!

  VastaaPoista
 2. Kerrankin ehdin ennen sua...! Mutta tää syyspostaus on oikeastaan vähän ennenaikainen, kun kaikki on vasta alulla - eli syysväripostauksia tulossa varmasti lissää, kunhan syksy etenee.

  Neralla on jo selässä paksu raita aikuiskarvaa, samoin hännässä. Poskivillat ja kauluskarvat on vielä tuota pentuhöttöä, ja Nerpulla on myös "rokkitukka" :D

  Kylläpä tässä ehtii vielä tokoilemaan, no worries! :) Mukavaa tokokoe-päivää! Meitsit tosiaan lähteekin lintsaamaan möksälle ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania syyskesän kuvia! Voi tätä blogimaailmaa, kuinka paljon se antaa. Jos ottaakin, nimittäin aikaa :o)

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista ja ihania kuvia on täälläkin! :) Meilläkin täällä etelässä jo huomaa, että syksy kolkuttelee ovilla - lehdet on kellastumaan päin ja ilmat on ainakin viilenneet tosi paljon!

  Nera kasvaa muuten ihan hurjaa vauhtia! :)

  VastaaPoista
 5. Raikkaat syysaamut on ihan parhaita, niitä täälläkin odotellaan. Vähän on jo merkkejä havaittavissa, jos on ulkona ennen seitsemää on taivas sininen, aurinko paistaa ja kovin syksyinen olo. Ihanaa.

  VastaaPoista