sunnuntai 16. elokuuta 2009

Elokuun erikoiset

Herkullisista syksyisistä sävyistä koiramaisiin kuviin... Kuvien aiheena voisi olla vaikkapa koirani kahdet kasvot: ne pirulliset löytyvät alimmista kuvista ;)

Nerppana alkaa näyttää jo "isolta" tytöltä. Tässä vaiheessa tyttö kasvaa vain koivista ja korvista, mutta kyllä noilla tikkujaloilla pystyssä pysyy ja dumbokorvilla kuulee hyvin!

Nerasta on kuoriutunut kesän aikana melkoinen vesipeto - kepin perässä syöksytään jokeen kuin aikuiset koirat konsanaan!

Välillä maltetaan olla kiltisti valokuvia varten ;) Nerppu osaa olla paikoillaan istuen ja maaten, mutta jos kuvaaja ei ole tarpeeksi vikkelä, alkaa pikkulikka komentaa haukkuen kiirehtimään! Eihän pikkukoira VOI jaksaa kovin kauan poseerata, kun leikkimäänkin pitäisi ehtiä...! :P

Ja itse asiaan: leikkimiseen. Ilmeet ovat hurjia, varsinkin ihan viimeinen kuva on minusta suorastaan kauhistuttava kaikessa karmeudessaan ;)

Pikku-prinsessat. Klikkaa suuremmaksi, jos uskallat...! :D

6 kommenttia:

 1. Hienoja! Tuossa yhdessä Jattunen on ilmeisesti paiskannut pikku systerin mäkeen? ;-) Nerppu lentää ilmojen teillä, mutta dumbokorviensa ansiosta pikku pirulainen on taas salamana jaloillaan... Jattusen kiusaksi.

  Kahdessa ekassa kuvassa on upean mehukkaat värit! Niin se syksy on vain salakavalasti hiipinyt kesän perässä tännekin... Pian odotellaan jo ensilunta. Hieman haikeaa, mutta toisaalta ihanaa. :) t. talvi-entusiasti

  Tänään oli muuten Haukkiksella pikkiriikkinen grotsku. Ikää kaverilla oli vain 2 kk! Kävin tietysti heti lämimässä ja lietsomassa pentukuumettani kunnon roihuun. ;-)

  VastaaPoista
 2. Minkäniminen penneli oli? :)

  Mää yritän vielä pitää kynsin ja hampain kesästä kiinni. Urheasti kävin uimassakin viikonloppuna, vaikkei mikään helle ollutkaan :) Toisaalta taas odotan syksyä ja sen upeita värejä - mukava taas ulkoiluttaa kameraa koirien lisäksi!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo viimeinen kuva - mitkä irvistykset : )

  VastaaPoista
 4. Ei jestas tota viimmistä kuvaa!=) Kyllä tuo pikkulikka kasvaa vauhdilla.

  VastaaPoista
 5. Vika kuva on mahtava! Nera on ihan selvästi ottanut oikein mallia Jadesta, on niin samanlaiset ilmeet. Vai onko Jade ottanut mallia pienemmästään? Ihania joka tapauksessa.

  VastaaPoista