tiistai 25. elokuuta 2009

Pentutreffit

Vihdoin saatiin aikaiseksi nähdä Katia ja Tildaa pentutreffien merkeissä. Meillähän on suurinpiirtein samanikäiset pennut, Tilda taitaa olla muutaman viikon vanhempi kuin Nera. Mukavaa, kun pennut saavat telmiä keskenään - Neralla onkin kaikki muut kaverit ihan aikuisia :)

Tyttöset tulivat juttuun hienosti. Ensin juostiin kilpaa ja sitten painittiin. Melkoisia hiekkakuonoja pennut olivatkin leikkituokion jälkeen...!

Kuvaaminen oli haasteellista, pennuilla oli sen verran paljon virtaa ja vauhtia. Asetuksia sai muutella koko ajan, jotta sai molemman pennun värit näkymään hiekkataustaa vastaan. Valoa oli, mutta tuntui koko ajan siltä kuin olisi kuvannut vastavaloon - ihan sama minnepäin kameran suuntasi. Onneksi kuitenkin pari kuvaa onnistui vauhdikkaasta kaksikosta :)

Kiitos seurasta Kati ja Tilda! :) Loput kuvat löytyvät galleriasta.

6 kommenttia:

 1. Otin muutaman kuvan blogiin ja galleriaan. Kiitos seurasta, Tilda on tyytyväinen, mutta väsynyt touhuaamun jälkeen. Nähdääkö taas jossain vaiheessa? :)

  VastaaPoista
 2. Nähdään kyllä, katsotaan vain kalentereista molemmille sopivaa aikaa :) Nerakin nautti pentukaverin seurasta ja myös omistajalla oli mukavaa...!

  VastaaPoista
 3. Vauhdikkaan näköinen pentukaksikko! Hyvin käy kaksikolla leikit yksiin, kun painileikitkin onnistuvat. Näyttääpä muuten Tildan silmät jänniltä näin kuvissa. Silmistä tulee ihan mieleen Weimarinseisoja.

  Yritin sulle soit ja txt, mutta puhelimesi on ilmeisesti sanonut työsopimuksensa irti...? Mulla ei ole huomenna kuin työpaikan auto käytössäni, joten emme pysty hakemaan teitä tokoon. Lähetetään siis painostavia katseita Sussun ja Tillin suuntaa. ;-P Jospa olisivat hu tulossa, niin pääsisitte heidän kyydissään.

  VastaaPoista
 4. Itsekkäistä syistä on ihan must kommentoida vielä yhtä asiaa... Sulla ja Katilla on kummallakin profiilikuvana mun ottamani kuva. ;-P

  VastaaPoista
 5. Ihanaa koirakohellusta kuvissa :) Tuohon porukkaan Arttukin mielellään tunkisi itsensä, onneks saatiin koirapuisto meillekin, ja sielläkin riittää vauhtia.

  VastaaPoista
 6. Toiseksi viimeinen kuva on ihan paras, siinä tiivistyy jotenkin koiratouhujen ydin - pennulla on varmasti ollut hauskaa telmiessään ja ihmisellä on vähemmän hauskaa kun lakaisee seuraavat pari päivää pennun nukkumapaikalta hiekkakasoja. ;) Tosi hyviä kuvia olet saanut kiitävistä ja riekkuvista penneleistä, vaikka vauhtia on varmasti ollut riittämiin.

  VastaaPoista