sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Lokakuinen viikonloppu


Viikonlopun vietossa mökillä... Ihanaa. Uusi kamera pääsi tositoimiin!
Ulkoilutin siis koiran lisäksi kameraa ahkerasti ja säät suosivat hetkittäin - kuten syyssäiden kuuluukin.

Jade vietti taas paljon aikaa ulkona. Se nauttii pi
halla olemista ja käy sisällä vain nukkumassa ja syömässä. Satoi tai paistoi. Ihan kaatosateessa ei tosin pääse ulos, vaikka haluaisikin.

Kuvaamassa kävin lähimaastoissa. Sunnuntai-aamuna kävelimme jokirantaan ja kiipeilimme liukkailla patokivillä hyvin kuvien toivossa. Oli upea, raikas syysaamu ja aurinko paistoi.

Kuvat saa isommaksi klikkaamalla!Jade kävi uimassa. Tosin pulahtaminen taisi olla vahinko... Utelias pikkubelgi tuijoitteli liian kauan veteen ja tipahti liukkaalta kiveltä.Jade pääsi myös treenailemaan pk-tyylistä hyppyä, iskän ohjauksessa. Palkintona onnistuneista loikista 90cm esteellä oli kepin kanssa riehumista!Jadelta sujuivat hypyt hyvin, heti kun se hoksasi, että esteen ylittäminen ON mahdollista... ;) Aluksi helpompi ratk
aisu oli tietysti esteen kiertäminen...!Syysloma viikolla palaamme taas mökille ja suunnitelmissa on kaikenlaista mukavaa. Jälkimetsäänkin päästään, ja saada
an seuraksi sinne Sussu ja Tilli-belgi.

Enää viikko koulussa kärvistelyä ennen lo
maa!

Syyslomalla on siis luvassa koiramaisissa merkeissä riehumista ja rentoutumista :) Saa nähdä mitä kaikkea keksitään!

13 kommenttia:

 1. makeita kuvia!
  lueskelimme blogianne ensin vuodatuksesta käsin, harmi tosiaan kun joutuu tekemään "muuton" noinkin tympeistä syistä.
  Iloista syksyn jatkoa ja riehakkaita leikkipäiviä!
  toivottelee whippet Sedu & Piia

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia!

  Vuodatuksessa mielellään pysyisimme, mutta vaikuttaa siltä, ettei se tilanne siellä tule korjaantumaan ihan hetkessä.

  Ilmoittelen vanhaan blogiin toki, jos tästä tulee sitten "pysyvä osoitteemme" :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia olet saanut uudella kameralla räpsittyä!
  Mitähän tästä kommentoinnista tulee,olen pikkasen pihalla tästä..=D

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! :)
  Vuodatuksessa on tosiaan ollut niitä ongelmia, yhtenä päivänä ei toiminut ollenkaan. Itsekkin olen harkinnut muuttoa johonkin toiseen, mutta katotaan nyt. Ei jaksaisi kolmatta kertaa blogipaikkaa vaihtaa. :|
  Hyviä syksyjä!

  VastaaPoista
 5. Hanne: Joo, kommentointi on selkeästi helpompi Vuodatuksessa... Itse tykkään kommentteja saada/kirjoitella ja tiedän, että bloggeriin on paljon hankalampi kommentoida.

  Periaatteessa ne, joilla ei ole bloggerissa tiliä, voivat kommentoida tuon Nimi/URL-osoitteen kautta. silloinminun on helppo tulla vastavierailulle.

  Voi myös kommentoida Anonyymina, mutta toivoisin, että silloin kirjoittaa kommentin loppuun oman nimensä.

  Bloggerissa on paljon hyviä puolia, mutta tuo kommentointi on kyllä paljon huonompi kuin Vuodatuksessa... Sentään bloggerissa PÄÄSEE kommentoimaan ;)

  Kameran opettelu jatkuu. Joitakin mukavia kuvia yli 400:sta kuvasta löytyi, mutta paljon on vielä opittavaa ja parannettavaa!

  Henna ja Milo: Muuttaminen on tosiaan oma urakkansa...! Bloggeriin vaihtamista olen miettinyt keväästä asti ja viimeaikojen ongelmat Vuodatuksessa sitten "katkaisivat kamelin selän" ;)

  Hyvää syksyn jatkoa teillekin!

  VastaaPoista
 6. Kivan uuden blogin olette kasanneet pystyyn. Kuvat on hyvän näköisiä kun niihin tulee kehykset ainakin tässä sivupohjassa.

  Mutta isoja kuvia on vaikeampi laittaa, bloggerin sivupohja muistaakseni pienentää ne ellei halua käsin roplata koodia ja pienentää marginaaleja (kerran sen tehneenä tyydyn vain huokailemaan).

  Ja tämän kommentointi eroaa siinä epäedukseen, että kommentoidessa siirrytään kokonaan eri sivulle, jolloin tekstiä/kuvia ei näe samalla ja voi unohtaa mitä oli sanomassa (heh, joo... =)). Toisaalta asetuksissa voi valita kommentointisivun avautuvan omana pop up-ikkunanakin...

  VastaaPoista
 7. Laitoin kommentit pop-uppiin :) Ehkä se helpottaa kommentoimista.

  Itselläni nimittäin sama juttu, että kuvat olisivat hyvä olla näkösällä, kun kommentoi - joskus täytyy käydä kurkkaamassa kenen kuvia sitä olikaan kommentoimassa ;)

  Kehykset kuvissa on kauniit ja selkeät minustakin, ne saavat jäädä uudistettuunkin versioon.

  VastaaPoista
 8. Tunnelma oli tosiaan ihan omaa luokkaansa ja kisat todella jännät.. Eli kun seuraavan kerran agilityn mm-kisat tulee johonkin lähelle tai jos voittaa lotossa, niin kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan :)

  Kivoja syystunnelmaisia kuvia täälläkin :) Eikö Jade tykkää uimisesta? Meidän Kiiaa ei mökillä meinaa vedestä pois saadakaan... :D

  Hauskaa syksyä teille!

  VastaaPoista
 9. Jade RAKASTAA uimista :) Tuo pulahtaminen kalliolta oli kuitenkin tahaton. Sitä ennen tyttö oli kyllä käynyt vatsaa myöten kahlailemassa ja aina ensimmäisenä on syöksymässä veteen, kun rannalle päästään...

  Allekirjoittanut vain ei haluaisi enää kovin syksyllä toista raasua päästää uimaan ;)

  Juu, seuraaviin MM-kisoihin lähden, kunhan ne ovat Suomessa :D

  VastaaPoista
 10. Tosi hienoja kuvia. (:
  Tosi nätin näköinen kyllä tämä bloggeri. :>

  VastaaPoista
 11. Kiitos! :)

  Mukava saada posiitivistakin palautetta blogin ulkomuodosta ;)

  Saa nähdä saanko tänne enenmmän meidän näköisen pohjan, mutta sekään ei tule varmastikaan kovasti eroamaan tästä nykyisestä, josta tykkään, vaikka simppeli onkin.

  VastaaPoista
 12. Minäkin uskaltaudun vierailulle Bloggeriin. ;-) Kauniita kuvia oot saanut otettua! Tuo varsinkin on minusta hauska, jossa Jii koskee varovasti tassullaan vettä.

  Nähhäänpä huomenna tokoilujen merkeissä!

  VastaaPoista
 13. Ai joo... TOKOILUT! :)

  Mustakin se on hauska kuva, ehkä paras noista. Ja kaikki ne lehdet siellä pinnan alla.

  Vaikka sitä seuraava kuva ei ole teknisesti hyvä, se oli pakko lisätä tuohon, kun lehdet ovat hauskasti tarttuneet Jaden häntään :P

  VastaaPoista