keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Lumisten vuorten maassa

Viikonloppu vierähti näyttelytunnelmissa. Mukana ei tällä kertaa ollut oma haukkuni, vaan läksin Paulaa tuuraamaan ja vein kehiin Hippa-göötin. Ihan lähikylässä näyttely ei ollut, vaan löysimme itsemme pitkän bussimatkan päätteeksi Norjasta, Tromssasta.

Hippa oli rauhallinen matkatoveri, joka ei tuntunut oudoksuvan ollenkaan tapahtumien käänteitä, vaan tottuneena Norjan matkaajana ja kokeneena kehäkettuna taapersi mukanani. Kehässä en saanut Hippaa juoksemaan ihan niin iloisesti ja pirteästi kuin olisin halunnut, mutta lopputuloksena silti SERT, CACIB ja VSP - näin ollen Hipasta tuli Norjan Muotovalio!

Matkatoverimme Diva (Sysisalaman Diiva) oli groenendael-kehässä PN2, saaden vara-SERTin ja vara-CACIBin. Onnea vielä, Sari ja Diva! Kiitos teille mukavasta seurasta matkan varrella!

Reissulla nähtiin lumisten vuortenhuippujen lisäksi upeita vuonoja, hassuja norjalaistaloja vuorien rinteissä, sekä revontulia, poroja ja lunta - kolme viimeksi mainittua Suomen puolella! Hengästyttäviä maisemia palaamme katselemaan (ja kuvaamaan) paremmalla ajalla... Jade mukana!

5 kommenttia:

 1. Tulin vielä ennen kotiinlähtöä kurkkimaan, josko olet ehtinyt päivittää blogsuanne... Aivan ihania nuo kuvat Hipasta ja vuorista - varsinkin tuo jälkimmäinen! Kun ehdit, niin lähettäisitkö ko. fotot mullekin. Kiitänkiitän! :)

  Lämmin kiitoshali Hipan uutteralle matkakumppanille ja handlerille!!! Ilman sinua Hipsun Tromssan reissu olisi jäänyt väliin! t. Fin N Mva Hippa sekä kotiväki

  VastaaPoista
 2. Kuvat tulivat perille - KIITOS! Minusta Hippa on kaikista hippamaisin siinä makoilukuvassa, jota et laittanut blogsuunne. Hippasella on siinä kuvassa jotenkin koominen ilme.

  VastaaPoista
 3. Hippa taitaa siinä kuvassa katsoa Saria - ihan selvästi luuli, että kaukokäskyjä otetaan, kun tarjosi istu-maahan ja tuijotti Saria namien toivossa ;)

  VastaaPoista
 4. Hih! Kuulostaa hyvin hippamaiselta tuokin. Jos minä korotan Hipsulle ääntäni, niin se alkaa tehdä kaukokäskyjen vaihtoja aivan intopiukassa - ja luulee tosiaan vielä saavansa makupaloja palkaksi. XD

  VastaaPoista
 5. Hei onnittelut hipan muotovalio arvosta!! :-)

  VastaaPoista