sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Syysaamun kuvasatoa

Jokirannan maisemia usvaisena aamuna... Kaksi tuntia käveltiin mummun kanssa ruskaa etsimässä ja kyllähän siellä jo jotain väriäkin näkyi - puhumattakaan jokirannan siivekkäistä asukkaista :) Olin kyllä tilannut auringonpaistetta ja vielä edellisenä iltana sitä Foreca lupaili, mutta saimme tyytyä pilviseen taivaaseen, mistä aurinko hieman välillä pilkisti tummien pilvien takaa. No ainakin kuvissa on ihan kunnon syysfiilistä ;)


Meni melkein lintubongailuksi koko ruskaretki, mutta ehkä tässä vielä ehtii ruskaa katselemaan ja kuvailemaan ennen talven tuloa ;) Jos sitten sais auringonpaistettakin...

3 kommenttia:

  1. Aaah ihana syksy :) olihan löytynyt jopa ihan punaista ruskaa ja se kuva jossa oli veneilijä ja lintu oli veden pinnassa juuri nousemassa lentoon oli täysosuma :) ja oli ne kaikki erittäin onnistuneita otoksia.

    VastaaPoista
  2. Oli siellä pikkuisen väriä, kun vähän tarkemmin katsoi - voihan se olla, ettei tämän kummempaa ruskaa edes saada tänä vuonna... :)

    VastaaPoista
  3. Kaunista väriloistoa ja tuo punainen väri puissa on tosi piristävää katseltavaa. Minunkin piti eilen aamulla palata kotiin hakemaan kamera sumuisen aamun takia ; ) Metsän kaikki hämähäkin seitit nimittäin näkyvät sumuisena aamuna ja kyllähän niitä riittikin kuvattavaksi. Valokuvauksen kannalta harmittaa vain tämä pimeää vuodenaikaa kohti kulkeminen, kun valoa ei enää kohta ole samalla tavalla tarjolla.

    VastaaPoista