lauantai 5. maaliskuuta 2011

Tokilitya?

Tänään kävimme hallilla ottamassa yhdistetyt toko-agitreenit (joku näppärä otsikostakin tietty päätteli ;) Paulan ja Hipan kanssa. Nerppu oli hirvittävän kiinnostunut Hipasta ja tietysti Paulastakin, mutta malttoi kyllä kiitettävästi keskittyä omiin treeneihinsä. Virettä löytyi hepuloinniksi asti, pikkubeegillä oli näes virtaa ;) Mikäs sen kivempaa...!


Otin seuraamista lelupalkalla, hyvä kontakti & paikka. Yhden luoksetulon kokonaisena liikkeenä (oikein hyvä!), mutta pääpaino oli istuen paikallaolossa. Mietin vaihtaisinko käskyä istumaan jäämisessä, voisi helpottaa liikkeestä istumistakin. Seuraamisissa harjoiteltiin täyskäännöstä pk-tyyliin ja lelupalkka oli oikein pätevä tässäkin.

Väliin otettiin  agia hyppy-putki-hyppy-sarjaa ja kivastihan pikkulikka irtoaa ja vauhtia löytyy. Jollekin kurssille pitäis varmaan mennä lähinnä siksi, että minä en osaa ohjata - en varsinkaan "väärältä" puolelta, eli oikealta. Agiesteissä otettiin  myös kontakteja A:n ja puomin verran. Nerppu on siitä outo tyyppi, että tokotreeneissäkin sitä kiinnostaisi hirveästi juuri nuo edellämainitut esteet; se ei siis varsinaisesti ole putkihullu, vaan kontaktihullu ;)

Loppuun otettiin paikallaolo, vaikka vähän epäilin malttaako Nerppu paikallaolossa makoilla idolinsa Hippa-göötin lähellä. Ei se ole paikallaolosta lähtenyt kuin pikkupentuna viimeksi, mutta niin hirvittävän innoissaan se tuntui Hipan läsnäolosta olevan, että hieman arvelutti... Mutta Nerppu kyllä hoiti homman kotiin. Paula vielä kulki Neran ympäri ja sekin oli todella hyvää häiriötreeniä meille. Hyvin pikkuakka pysyi paikoillaan.

Nerasta pari tuoretta kuvaa nappasi Paula jäähdyttelylenkillä - alkaa olla viime hetket käsillä, että Nerppua ja Jadea ylipäätänsä viitsii kuvata... Kohta ovat ihan karvattomia... :DJa ennen iltapäivän treenituokiota pääsi Jade Tilli-systerinsä kanssa soramontuille juoksemaan. Mukava päivä siis molemmilla tytöillä!

1 kommentti:

  1. Kivat sivut ja ihania kuvia :)
    Terkkuja Etelästä!
    Black Master´s Yank Yippee "Furi" ja Black Master´s Angel of Mercy "Pimu" ja kotijoukot

    VastaaPoista