sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

So you think you can toko?

Tokopostausta "vaihteeksi"... Kävimme Neran kanssa tokoilemassa kuluneella viikolla kahdesti. Oman ryhmän treeneihin ei päästy, koska treenit alkavat niin aikaisin keskiviikkona ja harjoittelupäivät kestävät sen verran myöhäseen... Katsotaan josko ensi viikolla ehtisimme taas ohjattuihin treeneihin.

Ihan ilman koutsausta meidän ei tarvinnut olla, kun treenikamumme Paula opasti meitä seuraamisen täyskäännöksissä tiistai-illan myöhäistokoissa. Neran kanssa otimme myös hyppyä ja paikallaoloa istuen. Hypyssä meinasi Nerppua hirvittää, kun este oli normaalia korkeampi - seuraavissa treeneissä korkeampikin hyppy meni leikiten, kun lähetin esteelle huomattavasti kauempaa. Eiliset treenit olivat muutenkin vireen kannalta paljon paremmat - emäntäkään ei ollut ihan niin horroksessa kuin tiistaina ;)

Eilen meidän treeniohjelmassa oli paikallaoloa istuen, paikallaolo maaten, seuraamisen lähtöä ja täyskäännöksiä, luoksetulo ja se tokohyppy. Kaikki sujuivat kivasti ja vire oli kohdillaan. Ainoastaan paikallaolon alussa, kun koirat olivat vielä perusasennossa, Nera päätti yllättäen mennä vieressä seisovaa Paulaa moikkaamaan - en ollut ihan tarpeeksi skarppina siinä, eikä Nera ainakaan omasta mielestään ollut käskyn alla. Myös paikallaolon päättyessä Nera olisi halunnut mennä Paulan luokse, mutta pysyi kuitenkin paikallaan, kun komensin sitä. Itse paikallaolo oli taas oikein hyvä, 3-4 minuuttia. Seisoin selin Neraan päin, kun pystyin peilin kautta vähän tarkastelemaan sitä samalla ;)

Kaikki muut liikkeet menivät hyvin, eikä Nera välittänyt kovasta häiriöstä (toiset ottivat mm. ruutua vieressä, kun me otimme hyppyä).Treenit jatkuvat ensiviikolla taas :)

Jadella on valeraskausoireita edelleen, ja belgiakka on ollut vähän kärttyisellä tuulella. Sen kanssa ollaan käyty pitempiä metsälenkkejä Neran tokopäivinä ja otettu vähän kotitottista aktivoimiseksi. Keväämmällä Jadekin pääsee taas tokoilemaan enempi, kunhan lumet sulavat ja parkkistokot alkavat taas :))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti