sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kuinka paljon lunta on liian paljon lunta...?

Uutta kuvapläjäystä putkeen :) Tänään aurinko pilkisteli aamupäivällä muutaman tunnin verran pilvien lomasta ja kävin jäädyttämässä sormeni joenjäällä (= ottamassa kuvia). Tytöillä oli tosi hauskaa ja se varmasti välittyykin kuvista...


Tokoiltukin on, niin itsekseen kuin ryhmässäkin. Treeneissä viimeksi otettiin paikallaoloa, luoksepäästävyyttä ja seuraamista. Noista kolmesta viimeinen kaipaa tehotreeniä, ja siihen nyt keskitytäänkin enemmän. Pallopalkalla treenailimme mökillä pk-eteenmenoa molempien kanssa, ja Neran kanssa myös seuraamista - intoa ja vauhtia riitti :) Tällä viikolla olisi tarkoitus treenailla enemmänkin, säiden salliessa. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.


Neran ilmoitin Vaasaan KV-näyttelyyn ja se onkin meidän seuraava näyttelymme. Saa nähdä millaisessa karvassa Nera silloin on, parhaimmassa turkissaan se on varmasti maaliskuun puolella.

Tässä vielä tykinkuulakuva Nerppulista - kuvatekstiksi sopisi varmaan "jiihaa...!" :D
2 kommenttia:

 1. onneksi edes belgit tykkäävät kovista pakkasista meikäläiset hyytyvät jo pikkupakkasilla ja Dina nostelee tassuja että joko mentäis kotiin :)
  Moikka!
  Hyviä kuvia on, kehitystä tapahtunut valokuuvaaja filmi.
  Terveiset. Nurkkalan emäntä ja "isäntä"

  VastaaPoista
 2. "Kehitystä tapahtunut valokuvaaja filmi"? :D Ai niinku komisario Palmu...? :P

  Terkkuja takaisin! :)

  VastaaPoista