sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kevään merkkejä

Eilen päästiin hallille asti (ja halliin sisällekin, avainjupakan jälkeen) ottamaan pienet treenit Neran kanssa. Otettiin hyppyä, joka alkaa olla hyvällä mallilla, paikallaoloa istuen ja maaten, seuraamista, jäävät ja luoksetuloa. Näissä lisää treeniä kaipailevat edelleen seuraaminen ja paikallaolo istuen kaipaa nyt vahvistusta - meinaa käydä makaamaan, jos välimatka on pitkä. Seuraamiseen mulla on pari hyvää ideaa, jotka pitää ottaa kokeiluun. Saa nähdä miten tuossa edetään.


Häiriötreeniä ei nyt saatu, koska vapaavuorolle ei muita tullut (olisikohan agikisat olleet syynä), mutta paikallaoloon saatiin sopivasti vähän häiriötä, kun joku mies käväisi hallissa sisällä juuri paikallaolon aikana ja kyseli agikisoista. Hyvin Nerppu handlasi tällaisen häiriön, ei välittänyt mitään.

Seuraavan kerran tokoillaan joko tänään illalla Pohjoisen Belgien vuorolla tai viimeistään sitten omalla treenivuorolla keskiviikkona.


Tokojutuista muihin... Molemmat tytöt aloittivat karvanlähdön...! Kevään merkki selvästikin :) Kohta meillä on kaksi mustaa malikkaa, mutta mihinpä sitä kesällä karvaa tarttis ;) Olisi Nerppu tietenkin voinut vähän odottaa, kun huhtikuussa olisi muutamat näyttelyt tiedossa...


Koulua on enää viikko jäljellä! Sitten päästään hiihtolomalle (ja blogisihteerikin hiihtää!) ja sen jälkeen alkaisi työharjoittelu, jonka jälkeen homma on pulkassa. Koulua ei kyllä tule pätkääkään ikävä! Mukava päästä taas muiden juttujen pariin :)

Ja keväinen fiilis senkun paranee, tänään nollakeli - LÄMMINTÄ!

2 kommenttia:

  1. Hirmuisia petoja näyttäis kuvissa olevan jos ei noita tuntisi niin luulisi niiden tosissaan tappelevan :) Ja niinpä, ihana kevät on tulossa, olisikohan ihan turvonneita silmuja nähtävissä tuossa kuvassa olevassa oksassa =)

    VastaaPoista
  2. Se on sitä belgileikkiä, hirvee ärinä ja hampaat esillä, mutta molemmilla on tosihauskaa :) :)

    Tänäänkin aivan ihanan keväinen päivä, mutta täytyy tunnustaa, että huijasin vähäsen: alin kuva on viime keväältä, joten silmuja varmaan näkyy jo. Oliskohan maaliskuun loppua, kun tuo kuva on otettu - ei siihen enää pitkä aika oo! :)

    VastaaPoista