maanantai 21. helmikuuta 2011

Aurinkoista!

Pakkasessa on hyvätkin puolensa... ainakin on ollut aurinkoista! Ja aurinkokin jo vähän lämmittää, mikä lupailee kevääntuloa ja piristää kummasti pitkän talven jälkeen taas. Tokoilemaan ei olla kovien pakkasten takia päästy, mutta koirakamuja ollaan nähty ja urheasti lenkkeilty pakkasesta piittaamatta. Eilen ilma tuntui jopa lämpimältä, kun pakkasta oli noin 17 astetta ja aurinko paistoi :)


Tilli tuli juoksuttumaan tyttöjä eilen ja lauantain tytöt juoksivat kahdestaan. On se vaan kiva, että omat koirat tulevat juttuun niin hyvin keskenään ja niille on suunnattomasti iloa ja seuraa toisistaan :) Ja hupihan vain lisääntyy, kun saadaan kavereita lisää joukkoon...! Totta kyllä sekin, että joukossa tyhmyys tiivistyy ;)

Lauantaisia, pilvisempiä otoksia, missä tummanpuhuvaa belgibalettia esittävät blogin päätähdet:


 Ja sunnuntaisia aurinkofottiksia...

Nerppu kiitää mustana varjona
Tilli ja perässä Jade
Tiukka mutka by Jade
Belgineidot poseeraa... Ensin vähän profiilia ja sitten katseet kameraan (tai sinnepäin) :D


Suomen Belgianpaimenkoira yhdistyksen Vuoden Belgit julkaistiin tänään raakaversiona (=joitain muutoksia voi vielä tulla), ja sen mukaan meidän Nerppuli oli näyttelygroenendaeleissa sijalla 9 ja pennuissa sijalla viisi...! Ei hullummin pieneltä pohjoisen tytöltä, ottaen huomioon, että kävimme vain kuudessa näyttelyssä (näyttelytuloksia listatessa otetaan mukaan 10 parasta näyttelytulosta), emmekä yhdelläkään erikoistuomarilla (erikoistuomarin arvioinnista saa lisää pisteitä). Erikoistuomarille kyllä olisin mielellään Neran vienyt, mutta tuomaritarjonta kun on mitä on ja pohjoisesta ei aina pääse kaikkiin etelän näyttelyihin lähtemään. Tänä vuonna siihenkin tulee korjaus, kun pääsemme ainakin erkkariin erikoistuomarille näytille :)

2 kommenttia:

  1. Luonto kuuraisinen oksineen on todella kaunista katseltavaa auringonpaisteessa. Minäkin näpsin viikonlopun aikana muutaman kuvan näistä kuurapäällysteisistä oksista.
    Samassa onnellisessa asemassa minäkin, kun koirat tulevat toimeen ja vielä leikkivätkin keskenään :)
    Onnittelut Neralle näyttelytittelistä ja menestystä tuleviin näyttelykoitoksiin!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Nera !!! suuntahan voi olla vain ylöspäin :) Onnittelut Nurkkalan väeltä !!!!

    VastaaPoista