tiistai 30. marraskuuta 2010

Viimeinen marraskuultaNerpulla on ASIAAA!!!! ;)
Jadea ei kiinnosta... :P
Belgibalettia

Tässäpä niitä uusia kuvia, joita lupailin viime postauksessa :) Kuvat on ihan tuoreita, viime viikonlopulta. Kylymä on ollut, kuten huurteisista koirista voi päätellä. Mittari on näyttänyt 18-23 astetta, mutta hyinen viima on saanut ilman tuntumaan sitäkin kylmemmältä. Jäillekin ollaan jo uskaltauduttu vähän, kun näitä pakkasia on kestänyt jo reilusti toista viikkoa. Rannan tuntumassa silti pysytellään, eikä lähdetä omaa poukamaa kauemmas kuikuilemaan :)


6 kommenttia:

 1. Jattusella on kunnon EVVK-ilime! :D Talaviselta näyttää niin maisemat ku koirakki. Talvi! <3 Huom. huom. mää oottelen ainaki niitä teijän agivideoita. =o) Vaikia on muuten etäkoutsina toimia. ;)

  VastaaPoista
 2. Totta, etäkoutsille tarttis saada videot näytille, mutta ne on jotain teräväpiirtovideoita, eikä ne kuulemma näy mun koneella...? Sussu aikoi tikulla tuoda ne mulle ja sitten kokeillaan näkyykö ne vaiko eikö.

  VastaaPoista
 3. Kylmässä mutta auringoisessa säässä oot pääsy kuvia ottamaan. Minua niin harmittaa, kun viikonloppusin olisi aikaa päivällä kuvata koiria valoisaan aikaan, niin sitten on niin kylmä, että näpit jäätyy tai koirat ei tarkene poseerata. Joulukorttikuvakin on vielä ottamatta!

  VastaaPoista
 4. No höööööh, tahtoo viideoita! :/

  VastaaPoista
 5. Hui miten kylmä siellä on ollut! :S Meillä on ollut "vain" -15 astetta, ja se on tuntunut ihan kauhean kylmältä. Tosin, täälläkin on ollut hirveän tuulista mikä varmaan tekee just sen, että pakanen tuntuu aika purevata.

  Bongasin noista ylemmistä kommenteista sanan agivideot ja täällä on myös yksi, joka haluu niitä nähdä! :D Pakko saada tietää miltä teidän meno näyttää! :D

  VastaaPoista
 6. Juu, videoita olis, mutta ne pitäis saada koneelle asti ja sitten on vielä se ongelma, saako niitä näkymään tällä koneella :P Mutta yritän saada videoitakin jossain vaiheessa esille.

  VastaaPoista