perjantai 19. marraskuuta 2010

Talvinen tervehdys!

Tuossa parisen viikkoa sitten saatiin lumi maahan, ja maassa se on pysynyt. Saa nähdä tuleeko vielä lämpimämpi kausi, joka veisi lumet mennessään, mutta ainakin tällä hetkellä ulkona pakastaa ja aurinkokin on paistanut :)

Lumentulon myötä jälkitreenit jäävät nyt odottelemaan kevättä. Tosi tyytyväinen olen siihen edistymiseen ja osaamiseen, joka kesän ja syksyn treeneillä saatiin rakennettua. Tältä pohjalta on helppo jatkaa keväällä :) Nerppu on ihan kone metsässä :D Tottista laitellaan pikkuhiljaa kasaan ja ensi vuonna mennään sitten kokeilemaan kokeitakin. 


Tokoilut ryhmässä ja häiriötreenit ovat nyt olleet vähän jäässä. Osittain Neran juoksukuvioiden takia, mutta suurimmaksi osaksi ihan omaa laiskuuttani :P Tarkoitus olisi tuossa joulukuun puolella käydä treenailemassa ryhmässäkin ja keväällä hakea ryhmäpaikka toko- ja ehkä agikoulutuksestakin. 

Agilla jatkamme maanantaina, kun meillä on yksityisvuoro käytössä ja molemmat tytöt pääsevät taas liitelyn makuun tauon jälkeen. Voin vain kuvitella Jaden rajatonta riemua :D Siinä olisi korvatulpille käyttöä! 2 kommenttia:

  1. Meinaatteko siis mennä ensi vuonna kokeilemaan jälkikokeita vai tottiskokeita? No kumpi vaan (tai molemmat ;)), tosi hienoa silti, tsemppiä tuleviin koitoksiin! :)

    VastaaPoista
  2. Sekä että :) Alkuetappeina olis ALO1 ja BH, sitten jos saadaan pk-tottis kuosiin kesän aikana, niin sitten mennää kokeileen sitä JK1:stä. Jos nyt mitään takapakkia ei tuu missään... :P

    Ja kun saadaan ALO1, niin jatkamme suoraan AVO:on.

    Tällaisia "tavoitteita" vaatimattomasti ;) Saa nähdä saadaanko aikaiseksi.

    VastaaPoista