tiistai 16. maaliskuuta 2010

Hiihtolomalaisten päiväkirja

Varsin mukavalta hiihtolomalta ollaan palattu takaisin arkeen hyväntuulisina ja kevään etenemisestä iloiten. Tässä tiivistelmä loman tapahtumista kuvien kera :)

Teimme ihanan retken Oijärven jäälle. Jadelle mieluisinta reissussa taisi olla pilkkijältä jääneen pikkuahvenen bongaaminen... Affen katosi luvan kanssa parempiin suihin, kunhan kalan kanssa oli ensin leikitty tarpeeksi. Nerppua harmitti, kun kaloja ei löytynyt sen enempää ja se sai vain kateellisena seurata Jaden hupailuja ja herkuttelua vierestä ;)

Järven jäälle ei sattunut meidän kanssa ketään muita, tilaa siis riitti ja koirien meno oli taattua belgikohellusta.

Oijärven rannassa kirsikkapuutkin jo kukkivat ;)

Jää - ja metsälenkkien lisäksi ohjelmassa oli pihan vartiointia, keppien kaluamista ja vetohiihtoa. Blogisihteeri osallistui ainoastaan jälkimmäiseen, ja vetojuhtana työskenteli Nerppuliini, jolle vetohiihto näytti maistuvan. Itsekin innostuin lajista ja jossain vaiheessa tarkoitus olisi hankkia kunnon vetovaljaat ja -vyö. Sitä ennen voisi vaikka kuntoakin kohotella, ettei olisi liian yksipuolista puurtamista kyseinen laji ;)

Kuvista huomasin sen, mitä olen katsonut jo pari viikkoa: Nera on kasvanut Jadesta ohi muutamalla sentillä. Mikään jättiläinen se ei siltikään ole, mutta ainakin alarajan paremmalla puolella.

Loppuun vielä pilkahdus kevättä, sinistäkin sinisempää taivasta ja auringonvaloa...

2 kommenttia:

  1. Olipa kauniita kuvia, kyllä pakkanen on oiva taiteilija ja olit sen kauniisti tallentanut. Ihanaa kevään aavistusta ja kirsikkapuiden tuoksua :)

    VastaaPoista
  2. Ihania lomakuulumisia. Kirsikkapuut kukkivat -teksti sai minut hetkeksi hämilleni, kun luin sen ruudun alareunasta ennen kuin näin kuvat. :) Mutta niinhän ne näköjään kukkivat.

    VastaaPoista