torstai 26. helmikuuta 2009

Tervetuloa mukaan ihmeelliseen seikkailuun!

Kävimme tänään kamujemme kutsumana fiilistelemässä Karinkannan jäällä, missä olosuhteet tällä kertaa kuvaamista ajatellen olivat aika haastavat auringon jo laskeutuessa ja paksun usvan noustessa. Vauhdikkaina malleina kunnostautuivat Jii ja Pop, jotka jäälenkin loppua kohtaan näyttivät syväjäädytetyiltä belgianpaimenilta!

Kuvat eivät todellakaan onnistuneet kummoisesti, mutta pakko laittaa muutama otos esille :)

Yllä olevassa kuvassa Jade näyttäisi olevan tuhatjalkainen ;) Alla tummuvan illan sumuisia sävyjä.

Alimman kuvan kaverukset eivät liity tarinaan mitenkään, mutta hevostellaan nyt tämän verran lopuksi, kun kerrankin sain kameran tähtäimeen heposiakin. Voisihan loppukevennykseksi heittää, että Jaden ja Poppasen naamat venähtivät, kun tuli aika lähteä kotiin :P

5 kommenttia:

 1. Tuo seitsemäs kuva on itseasiassa aika hieno. Hyvä, hyvä blogisihteerikkö Eppuli! Taitava sihteerikkö hallitsee niin sumun, usvan, vesisateen kuin tuiskeenkin. ;-b

  Poppikone ja Jatsitytteli ovat alimmassa kuvassa vissiin aivan kuurassa, kun on tyttöjen musta turkki muuttunut ruskeanharmaaksi? :D Tunnistin kaksikon vain venähtäneistä nassuista. ;-b

  Jatkamme yhteislenkkeilyä, ugh! :oD Ja seuraavalla kerralla yliviivataan säätilauksesta usva- ja sumukeli ja laitetaan rasti auringonpaisteen kohdalle! 8)

  VastaaPoista
 2. Minustakin no. 7 onnistui mukavasti! :) Yritin saada taivaan värit ja Jattusen samaan kuvaan.

  Myös no. 5 on minusta aika hyvä, se pitää katsoa isompana versiona, että koirien ääriviivat erottuvat paremmin - siinäkin on kiva fiilis.

  Muut ovat valoitukselta turhan tummia, mutta nämä ovat tosiaan sen satsin onnistuneimmat otokset! :)

  Juu, noin muuttuu belgirassun nassu, kun kaikki kiva loppuu aikanaan ;)

  Seuraavalle lenkille aurinkosää tilaukseen!

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuviahan nuo ovat! :) Varsinkin 7, 11 ja 12. Noi viimeiset kuvat kuvaa mun mielestä tosi hienosti sitä ilmaa, mikä siellä lenkillä vallitsi... Ja kivoja heppoja viimeisessä kuvassa, siniloimisella on hauska ilme :-)

  VastaaPoista
 4. Minä olen ihaillut metsälenkillä taivaanrannan vaalenpunaista väriä ja sinä olet saanut sen ikuistettua kuviin. Kuvista löytyy myös sitä "sinistä hetkeä" roppakaupalla. Todella tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia! Kauniit sävyt talvisissa kuvissa, tuli ihan sellainen raikas olo ja ilo, kun koiruudet riemurinnoin temmeltävät hangessa :)

  VastaaPoista