torstai 5. helmikuuta 2009

Taidetta!

Ensi viikolla Oulun Taidemuseossa vapaa pääsy avajaisviikon kunniaksi. Täytyypä käydä joku päivä koulun jälkeen tutkailemassa uudet näyttelyt.

Avajaisnäyttelyinä ajankohtaista nykytaidetta esittelevä Ihmisen jäljet ja vanhemman kotimaisen taiteen glamouria henkivä Absolut Stenman - taidekauppias ja seikkailija palaa kotikaupunkiinsa.

Huhtikuussa avautuu uusi näyttely, todellakin tutustumisen arvoinen:
18.4.-6.9.

ROUTA-AIKA

"Valokuvan juhlavuoden näyttely tarkentaa pohjoiseen. Kuvaajat ovat etsineet pohjolasta alkuperäistä, koskematonta kauneutta tai dokumentoineet paikallista arkielämää. Kuvauksen kohde on muuttunut, mutta niin on myös kuvaajan katse. Mustavalkoisesta tallentavasta kuvasta on kuljettu kohti pohjoista identiteettiä pohtivaa valokuvataidetta. Yhteistyössä Oulun seudun ammattikorkeakoulun, Oulun taidemuseon ja Pohjoinen valokuvakeskus ry:n kanssa. Näyttely liittyy Valokuvan juhlavuosi 2009 -näyttelysarjaan, jossa ovat mukana myös Valokuvataiteilijoiden liitto ja Suomen valokuvataiteen museo."


2 kommenttia:

 1. Otatko miut messiin taidemuseokäynnille? :) En oo pitkään aikaan käynyt Oulun taidemuseossa.

  Viestitellään!

  VastaaPoista
 2. Ai ensi viikolla? No tokkiinsa! :)

  Vaiko tuonne valokuvanäyttelyyn?

  En minäkään ole käynyt ollenkaan niissä väliaikaistiloissa, mutta ennen sitä peruskorjausta kävin katsomassa yhden performanssin, jossa oli lattia täynnä lenkkareita... ;)

  VastaaPoista