maanantai 7. joulukuuta 2009

Nera sittenkin Messariin...

... mutta vain valokuvassa ;)

Osallistuin Kennelliiton valokuvauskilpailuun ja sijoituin kymmenen parhaan joukkoon Neran kuvalla. Messarissa yleisö saa äänestää suosikkiaan ja tulokset kerrotaan sunnuntaina. Esillä on joka sarjassa kymmenen finalistia, jos nyt oikein ymmärsin Kennelliiton kirjeestä.

Kirjeen mukana sain kaksi vapaalippua Pohjoismaiden Voittajaan, mutta en pääse itse paikanpäälle näin lyhyellä varoitusajalla. Jos jollakin on tarvetta vapaalipuille, niin ilmoitelkaa minulle :)

Olin unohtanut koko kilpailun, mutta hieno tunne päästä finalistien joukkoon. Ehkä tässä sittenkin on jo jotain valokuvaamisesta oppinut ;) Tosin alla oleva kuva kuuluu sarjaan "onnekkaat sattumat"...!

Jade komeili taas belgilehdessä kahden kuvan voimin, toinen niistä belgikalenterissa ja toinen takakantena. Takakannen kuva on yksi oma suosikkini Jattus-otoksista; vaikkakin Jade on kuvassa jokasyksyiseen tapaan aivan kalju... :P Laitetaan nyt sekin tasapuolisuuden nimissä esille.

Kunhan aurinko taas pilkahtelee pilvien lomasta, voisi ottaa uusiakin kuvia. Nera ja Jade ovat nyt suurinpiirtein samankokoisia. Oli pakko tänään asettaa tytöt seisomaan kylki kylkeä vasten, kun epäilin Nerpun jo menneen ohi Jadesta, mutta Nerpun turkki hämää tässä asiassa... Jadella on vielä n. 2 cm "etumatkaa". Naapuruston lapset ovat jo menneet sekaisin siitä kumpi koirista on kumpi. Eilen Jadea luultiin pennuksi ja tänään naapurin tytöt kommentoivat Neraa, että tuo on se aikuinen ;)

7 kommenttia:

 1. Vieläkös sinulla on niitä vapaa-lippuja?...niille olisi käyttöä!

  VastaaPoista
 2. Onnea menestyksestä kuvakisassa! :D
  Ite oon menossa messariin lauantaiksi, ehkä näänkin tuon kuvan siellä :-P

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä Nerppis - messarin valloittaja! :oD Pietään peukkuja, että kuvakisasa lykästäs! Joka tapauksessa hienoa, että sait kuvasi esille messariin.

  Meidän naapurin lapset luulee usein Hippaa Nuuskun pennuksi. ;-) En tiedä, kumman pitäis loukkaantua enemmän... Nuuskun vai Hipan? XD

  Öitä!

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat! Onnee finaalipaikasta. Harmi,jää tänä vuonna messari väliin, olisin ollu heti äänestämässä.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyviä kuvia molemmat! Pidän peukkuja, että Neran kuva on myös Messarikävijöiden suosikki.
  Jos sinua lykästää, niin kuva saattaa olla esillä vielä myöhemminkin, kuten kilpailun säännöissä luki :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! :)

  En oikein jaksa uskoa, että sen kummempaa menestystä kuvalle tulee kuin tuo kymmenen parhaan joukkoon sijoittuminen... Hirmu iso ylläri oli jo tuo sijoittuminen...!

  Kiva olisi nähdä se kuva Messarissa henk.koht. Se olisi jo palkinto sinällään :)

  VastaaPoista
 7. Pitää käydä kurkkimassa ne valokuvat...Upeeta ja onnittelut, että pääsit parhaiden kymmenen joukkoon!!Hieno saavutus!

  VastaaPoista